Recenze Bosch TAS 2001
- Pozitivní (15) |
- Kritické (1) |
- Odborné (0) |
- Video (0)
- rychle udělaná káva, výběr z několika variant káv
- zatím žádné
velmi spokojena
| Rychlost nahřátí od spuštění: | Rychlé - do minuty |
| Rychlost přípravy šálku kávy: | Rychlá - do 20sec |
| Hlasitost kávovaru: | Standardní |
| Čištění kávovaru: | Jednoduché |
| Funkce napěnění mléka: | Nemá tuto funkci |
- Příprava lahodných nápojů v pohodlí domova
- Nevýhodou je cena kapslí a možná též fakt, že na nápoje s vyšším obsahem tekutiny musíme pro vložení sklenice vyndávat odkapavač úplně, což funkčnosti však nijak neubírá, jde pouze o pohodlí.
S výrobkem jsme spokojeni, kdyby nebyly kapsle tak drahé, pracoval by u nás každý den :-) Obsluha je snadná. Výrobek můžeme doporučit.
- design, jednoduchost obsluhy
- nejsem 100% spokojena s chutí kávy, snad na tom Jacobs do budoucna zapracuje
Tassimo je velice příjemné obsluhovat, skvěle vypadá, dobrá cena, jen ta chuť Espressa není to pravé, ostatní kávy, čokolády, čaje OK.
- jednoduchá, rychlá příprava kávových specialit, kávy
- čistá příprava bez nutnosti chystání kávy
- jednoduchá obsluha
- automatické čistění a odvápňování kávovaru
- drahé kapsle
- v obchodní síti malá (omezená) nabídka druhů kávy oproti internetovým obchodům zvláště v zahraničí
S Tassimem jsem naprosto spokojená a splnit mé očekávání na rychlé, čisté a hlavně jednoduché a velmi chutné nápoje jak kávy a kávových specialit, tak mléčné čokolády a čajů. Kapsle jsem zakoupila v akci v Kauflandu za 79,90 Kč což považuji za přiměřenou cenu a doufám, že se rozšíří nabídka druhů káv a dalších specialit a nebudu nucena nakupovat v zahraničních internet. obchodech.
Vyhovuje mě i mým dětem, které zvládají obsluhu přístroje bez problémů sami.
- design
- ovládání
- značka cena
- dražší náplně
Je mi sympatičtější než konkurence od dolce gusta.Co se týče vlastních zkušeností s výrobkem zatím jen pozitivní.Ovládání je velmi jednoduché i pro starší generaci.Doporučil bych tento produkt určitě všem co jsou požitkáři a rádi si dopřejí kvalitní lahodné nápoje za relativně malé peníze.
- výborná káva za chvilinku
- možnost si jí vychutnat v pohodě doma
- výběr z několika druhů káv
- mohla by být větší nabídka příchutí káv k tomuto kávovaru
- malé balení kapslí,vyšší cena kapslí
zatím jsme velice spokojeni a bohatě postačí základní verze kávovaru,použití je opravdu jednoduché
Romana
Přidáno: 17. listopadu 2011
- vyborna kava
- husta pena
- rychlost
Pristroj pouzivame 3 mesice a jsme velice spokojeny. Jediny co se da vytknout, je vyssi cena kapsli a latte mi prijde spise vodove(mnohem lepsi je, kdyz si mleko muzeme naslehat sami a ne kdyz nam protece susene mleko vodou). Jinak rychly a spolehlivy.
Anonym
Přidáno: 17. října 2011
- Elegantní design
- Jednoduchá obsluha
- Velký výběr kávy
- Intuitivní ovládání
- Káva Jacobs, kterou mám ze všech nejraději
- Nic jsem nenašla
Chtěli jsme domů Bosch, protože máme v kuchyni od této značky snad všechno. Nejpve nás zarazilo, že má tlak jen 3,3 baru, na rozdíl od jiných 15 barových. Ale vůbec to nevadí. Další velké plus je, že kapsle obsahují kávu Jacobs. A není v nich prášek, jak jsem se domnívala, ale normální mletá káva. Lahodná, výborná. U kávy lze libovolně nastavit množství vody při její samotné přípravě.
Máme ho doma dva dny a můžu jen a jen chválit!
Dražší produkty řady Tassimo podle mě přinášejí jen vylepšený design, ale na kvalitu kávy nemají vliv.
Zobrazuji 1 - 16 ze 16 recenzí