100%Hodnocení produktu: 100%
- Jednoduché ovládání, výborná kávička.
- Vůbec není hlučný, jak jsem četla v některých recenzích.
- Espressovač dělá nádhernou bohatou pěnu.
- Určitě záleží na kvalitě kávy, já objednávám přímo z pražírny v Nižboru.
- Kafe sice neumí dávkovat, což je podle některých recenczí pro někoho problém, ale těch 40 sec není žádná dlouhá doba, kterou by člověk nevydržel u přístroje stát.
- Neumím zacházet s napěňovačem mléka:(, nejde mi prostě napěnit ani podle návodu. Ale espressovač dělá i tak nádhernou pěnu, tak že napěňovač není potřeba a nemusíte ho pak čistit:).
Tento espressovač jsem si vybrala na základě četných kladných recenzí na heureka.cz a neprohloupila jsem!
Jsem velice spokojená, myslím si, že je to skvělá koupě za přijatelnou cenu.
Jen nechápu, některé recenze typu...on neumí tohle, on neumí támhle to.... Každý si může vybrat, stačí si přečíst návod co umí a co né a vybrat si podle svého gusta. Pro mě jsou 4 tisíce za tento přístroj přijatelné
Kávu z páky je nejlepší vyndat ihned po přípravě, protože pak se z ní káva dostává velice špatně, nejjednodušší je okamžitě pod proud vody a vypláchnout a je to!
Ani při prvním spuštění jsem neměla problémy, šlo to všechno hladce a bez problémů.
Jen se s tím to přístrojem naučíte pít více kávy :), tedy u mě se tak stalo :), ještě že dotoři tvrdí, že 4 šálky kvalitní kávy neškodí zdraví, ba naopak:).
- Je tato recenze užitečná?
- Ano (3)
- Ne (1)