DéLonghi ESAM 4500 Magnifica
DéLonghi - espresso - 15 bar - 1.8 l - 1350 W - Zásobník na kávu
Provedení výrobku: Stříbrná barva Rozměry výrobku: Hmotnost (kg): 9.520 Výška (cm): Šířka (cm): Hloubka (cm): Nestrukturovaný popis: Nový velmi tichý mlýnek zrnkové kávy se...více »
Hodnoťte produkt:
Recenze DéLonghi ESAM 4500 Magnifica
Přidáno: 9. března 2010
S tímto kávovarem od výrobce DéLonghi jsem velice a nadmíru spokojen, jelikož cappuccino nebo Latté připravím pouhým stiskem jednoho tlačítka, díky systému IFD, který umožní šlehání mléka rovnou v přístroji. Je opravdu nabitý funkcemi, které Vám tak usnadní přípravu kávu, jak jen to jde. Cena je nejspíš pro spoustu lidí vysoká, ale kvalita požaduje oběť z Vaší peněženky. Vřele doporučujiPro:
- Má nejoblíbenější značka kávovarů
- Nastavitelná hrubost mletí kávy
- Patentovaný termobok, který udrží stále stejnou teplotu kávy
- Mlýnek na zrnkovou kávu
- Systém IFD, který Vám umožní šlehání mléčné pěny přímo v přístroji
- Digitální displej v českém jazyce
- Můžete si vybrat různou sílu vaší kávy
- Ohřívaná plocha na nahřátí šálků
- Jednoduše nastavitelný adaptér, díky němuž můžete kávu připravovat do jakýchkoliv hrnků
- Jednoduchá údržba a ovladatelnost
Proti:
- Nic jsem nenašel možná cenu, ale tu bohužel za kvalitu a plno funkcí musíte obětovat
Přidáno: 24. ledna 2010
Přidáno: 14. ledna 2010
Bára
Přidáno: 21. prosince 2009
Přidáno: 13. prosince 2009
Anonym
Přidáno: 16. listopadu 2009
Přidáno: 10. listopadu 2009
zatím mám přístroj jen krátce ale je super,pokud nebude poruchový to zjistím až po čase, tak splňuje vše co očekávám abych si udělala dobrou kávu, namele čerstvou a napění mlékoPro:
- jedním stisknutím máte capučino nebo latte, lehké čištění zase jen jedním tlačítkem
Přidáno: 19. října 2009
Doporučuju pro každého, kdo si doma dá rád kvalitně připravenou kávu, capuccino nebo latte.Investice se vyplatí.
O přístroj není potřeba se prakticky starat, jen pravidelně odvápňovat-sám nahlásí podle tvrdosti vody. Jinak se sám čistí,atd. Spousta užitečných funkcí.
Pro:
- Prefektní stroj, vynikající káva, capuccino i latte prakticky stiskem jednoho tlačítka, možnost využití jak zrnkové kávy, tak mleté.
- Návštěva většinou nezůstane u jedné kávy.
- Krásný design.
Proti:
- Možná by byla fajn malinko větší nádrž na vodu
Přidáno: 20. června 2009
Miluša
Přidáno: 12. května 2009
Kacka
Zatím velká spokojenost! Super kapučíno stisknutím jednoho tlačítka. Přístroj jsme dlouho vybírali a myslím, že se nám volba zdařila. I můj manžel -původně téměř nekafař :)- si se mnou kávu z toho zázraku rád dá :)Pro:
- Jednoduchá obsluha, srozumitelný manuál, displej v češtině, krásný design, možno použít kávu mletou i zrnkovou.
- Vyšší cena :(
Přidáno: 11. května 2009
Anonym
Přidáno: 19. února 2009
Nelitujte ani trochu peněz za tento zázračný přístroj. Tak dlouho jsme vybírali, až zvítězil a nedám na něj dopustit. Již třetím rokem funguje bez problémů , káva z něj je elixírem života.Pro:
- - výborná čerstvě mletá káva s bohatou pěnou
- - jednoduchá obsluha, displey v češtině
- - rády vás obslouží i děti
- - mléčná pěna dělá nádhernou čepici
Proti:
- - trochu hůře omyvatelná nádoba na mléko v rožcích, kde se rádo usadí
- - návštěvě tak chutná, že jsou u Vás častěj a dají si i 2x za sebou
Přidáno: 15. října 2008