Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Krups EA 8050

Přidat recenzi

Espresso - Krups - espresso - 15 bar - 1.8 l - elektronické - 1450 W - Zásobník na kávu

Čerpadlo espresa 15 barů. Barva: titan a černá s kovovým rámečkem. Digitální display s intuitívním ovládáním v češtině, automatické cappuccino. */ Nezávislá mezinárodní... více »

Kde koupit

2% (2)

Doporučení od zákazníků

8 zákazníků doporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(50 z 54 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

tento kávovar je super v tom že je vše na displeji napsané.Když chce vyčistit tak vám to napíše,když chce doplnit vodu,tak vám to napíše a napíše to ve výce jazycíchJe skladný takže se hodí i do menší kuchyně.Káva je dobrá,samozdřejmně musíte taky koupit dobrou kávu:o) Zobrazit celou recenzi

Všechny recenze Krups EA 8050

Ověřený zákazník Elektro-kuchyně.cz

A.O.

Přidáno: 5. března 2012

Zakoupeno v Elektro-kuchyně.cz

Doporučuje produkt
  • úžasná káva, snadná obsluha, sympatický displej. Naprostá spokojenost
  • manžel by ocenil ještě větší teplotu kávy. Já jsem ale naprosto spokojená.

máme rádi kávu s mlékem - což za tyto peníze je nejlepší volba. Je skvělý a ač ho mám jen týden zatím - absolutní spokojenost!

Hana Vařbuchtová

Přidáno: 18. února 2012

Doporučuje produkt
  • Káva výborné chuti i laté, capuccino.
  • Ovládání snadné.
  • Zabere málo místa.
  • Upozorní, co je třeba udělat např. vyčistit, dolít vodu,vysypat.
  • Zatím nic.

Vybírali jsme presovač s mlýnkem a aby se dalo snadno vyrobit laté a capuccino. To vše tento model splňuje. A za dobrou cenu. Český návod. Doporučujeme.

Ověřený zákazník KASA.cz

Šárka

Přidáno: 10. února 2012

Zakoupeno v KASA.cz

Doporučuje produkt

výborná káva, chytrý displej, který ve všem poradí, koupeno dle recenzí a naprostá spokojenost
voňavá chutná káva, mléko úžasně napěněné, nápoj rychle připravený, vše přehledné.
Dlouho jsem studovala všechny recenze a vybrala tento přístroj a nezklamala jsem se

• Ano (3)
Ověřený zákazník KASA.cz

Geena Gee

Přidáno: 3. ledna 2012

Zakoupeno v KASA.cz

Doporučuje produkt
  • opravdu výborné cappuccino (mléčná pěna je opravdu pěna)
  • malé rozměry (v rámci plnoautomatických kávovarů)
  • hezký design
  • rozumná cena s ohledem na množství funkcí, které nabízí
  • mléko nedokáže dobrat až do dna
  • zásobník na vodu je umístěný zezadu
  • jak je uvedeno již v popisu, nelze použít mletou kávu

Mléko nedokáže dobrat až do dna, takže pokud si děláté pouze jedno cappuccino za den, musíte buď celou nádobku na mléko skladovat v lednici nebo vylévat zbytky nepoužitého mléka (pouze drobnost)
Zásobník na vodu je umístěný zezadu, takže pokud máte umístěn přístroj u zdi, budete ho muset povytahovat.
Jak je uvedeno již v popisu, nelze použít mletou kávu (což bychom využili při přípravě bezkofeinové kávy), na druhou stranu lze připravit mléčnou pěnu zvlášť, takže příprava bezkofeinového cappuccina je možná. Popravdě řečeno ale po použití tohoto kávovaru s kávou Lavazza i Segafredo už na rozpustnou kávu nemám chuť vůbec :-)
Souhrnem mohu přístroj zatím doporučit (používáme ho ovšem krátce, něco přes týden). Ještě nemám zkušenosti s odvápňováním a nevyzkoušeli jsme ještě jiné druhy kávy než espresso a cappuccino....později případně recenzi doplním.

Ověřený zákazník Spořílek.CZ

Mirek

Přidáno: 31. prosince 2011

Zakoupeno v Spořílek.CZ

• vše
  • nic

mám jej krátce,ale bez chyby,výborná káva

tonda

Lulje

Lulje

Přidáno: 7. listopadu 2011

Doporučuje produkt
  • - přehledný display v češtině
  • - možnost sledovat, kolik káv bylo připraveno atd.
  • - skladný a vhodný do menší kuchyně
  • - design
  • - snadná manipulace
  • - hlučnější
  • - z bočního zásobníku na použitou kávu vždy trocha namleté kávy vypadne, takaže musím okolo uklízet, ale třeba to je jen ojedinělá závada
  • - díky vibracím při mletí se hrnečky posouvají

Dárek, se kterým jsem maximálně spokojená.

Ověřený zákazník Kávovary online

Přidáno: 6. listopadu 2011

Zakoupeno v Kávovary online

• zatim funguje kavovar jako takovy
  • po tydnu provozu se musi nechat vymenit cely predni panel, protoze spravne nefunguje nastaveni zapinani pristroje

uvidime

MARTIN

MARTIN

Přidáno: 10. října 2011

Doporučuje produkt
  • DOBRÝ DESIGN,JE MALÝ A MÁ DOBRÝ DISPLAY V ČEŠTINĚ.
  • HLUČNĚJŠÍ MLÝNEK A ČERPADLO.ZATÍM STÁŘÍ 2ROKY(2400KAFÍ) A ZÁVADA BYLA POUZE NEFUNKČNÍ TLAČÍTKO ZAPNUTÍ PO 2200 KAFÍCH.JINAK NIC

DOCELA DOBRÝ STROJ ZA DOBROU CENU

Ověřený zákazník DNO elektro

Přidáno: 19. září 2011

Zakoupeno v DNO elektro

• cena x výkon

cena x výkon dobrý poměr

Ježeček

Ježeček

Přidáno: 2. srpna 2011

• Možnost nastavení jemnosti mletí, teploty vody, síly kávy a množství vody
  • Displey a čeština, přístroj si o vše řekne sám, člověk nemusí nic hlídat, jednoduchá obsluha
  • Je malý, i v malé kuchyni jako ta naše se pro něj najde místo
  • Součástí je nádobka na napěnění mléka, takže se dá připravovat latté a cappucino
  • Počítá cykly káv, páry a vody
  • Plnoautomat, takže obsluha je velice jednoduchá i pro méně technické zdatné
  • Příznivá cena na to, kolik toho přístroj umí
  • Prostor pro šálky by mohl být trochu větší
  • Nelze použít mletou kávu, také ochucené kávy by se neměly používat

Zatím máme pressovač jen krátce, ale určitě velká spokojenost. Určitě je velké pozitivum displey, který všechno hlásí. Doplnění vody, vyčištění, vyprázdnění zásobníků... Člověk nemusí nic hlídat, super. Pro technicky méně zdatné lidi paráda. Jako plnoautomat je obsluha opravdu jednoduchá. Líbí se mi, že se dá nastavit síla kávy, množství vody, teplota, jemnost mletí. Zatím teprve experimentujeme, mně nejvíce chutná střední jemnost mletí. Nejjemnější mletí má maličko nakyslou příchuť, nejhrubší zase trochu nahořklou, střední mi přijde nejvyváženější. Ale rodičům třeba nejvíce chutná nejjemnější, záleží na každém. Při spuštění se přístroj automaticky dotazuje na proplachování, což je dobré vždy dělat, vody je na to potřeba jen maličko a káva pak nechytá více nakyslou příchuť. Auto-cappucino super, moc mi cappucino chutná, chce to jen vychytat, jak ho správně udělat. Já používám hrneček o objemu 150 ml, v půlce hrnečku stopnu pěnění mléka, protože ono ještě pár vteřin mléko teče, takže se naplní skoro do třičtvrtě, zbytek pak doplním espressem o 70 ml. Takto malé a silné cappucino je opravdu moc dobré. Latté vyzkoušené ještě nemám. Espresso či Lungo (káva navolená na 110 ml) nám všem také moc chutná, samozřejmě záleží také na značce kávy. Když si člověk udělá kávu moc silnou, není problém tryskou si dolít trochu horké vody. Přístroj počítá počet káv, cyklů vody i páry, takže člověk má navíc krásně přehled. V elektru jsem na ochutnávce ochutnala kapslovou kávu na dolce gusto a určitě se to nedá srovnat s čerstvou kávou ze zrn. Určitě bychom neměnili. Jen by mohl být trochu větší prostor pro šálky, s vyšším hrnečkem se v něm hůře manipuluje a dva nahoře trochu rozšířené hrnečky se nevejdou vedle sebe. Ale není to nic zásadního.

• Ano (14)
Ověřený zákazník ePROTON.cz

Přidáno: 28. března 2011

Zakoupeno v ePROTON.cz

• Je velmi vhodný pro menší domácnost.

spokojenost

Přidáno: 6. března 2011

• kompaktní
  • jednoduchá obsluha
  • horší kvalita nerez částí

Dobrá kvalita a za rozumnou cenu

Ověřený zákazník 123shop.cz

Přidáno: 28. února 2011

Zakoupeno v 123shop.cz

• snadné ovládání
  • snadná údržba
  • kvalitní káva

Nákup tohoto produktu mi byl doporučen kolegou, který si přístroj zakoupil pro soukromou potřebu.
Postupně jsme do firmy zakoupili již 7 těchto přístrojů a jsme s nimi moc spokojeni.
určitě bych tento produkt doporučila i ostatním.

• Ano (5)

Edward

Přidáno: 20. února 2011

Zakoupeno v Alza.cz

výborný automat za výbornou cenu

JIK51

JIK51

Přidáno: 16. února 2011

• Rozměry, vzhled
  • Možnost nastavení jemnosti mletí kávy
  • Přehledný displej v češtině
  • Pravidelné upozornění na nutnost čištění, výměna filtru atd.
  • Nastavení teploty kávy
  • Auto-Café Latté, Cappuccno
  • Filtr Claris Aqua pro ještě lepší kávu ( není nutné )
  • Přístroj mohl být vyšší, aby se do připravníku vešla větší sklenice, např. na Latté

Cenově dostupné automatické espresso, na kterém připravíte spoustu druhů výtečné kávy. Od espressa až po bohatě našlehané Cafe-Latté.
Stoj není ani velký ani malý, je takový akorát, a vejde se prakticky kamkoliv. Po zapnutí vše nastavujete pohodlně polohovacím kolečkem a vše je krásně viditelné na displeji.
Pokud máte rádi Café-Latté či Capuccino, slouží ktomu přidalná nádoba, stačí nalít do ní mléko, připojit na místo parní trysky, a bohatou pěnu máte za chvilku. Jedinou výtku mám k výšce přípravníku kávy, do kterého se sklenice na Latté nevejde, a musíte ( originál od KRUPS ), musíte zvolit ( koupit ) menší sklenice.

• Ano (11)

Přidáno: 7. února 2011

• Malý,rychlý,bezproblémový,příslušenství,startovací sada
  • -----

Nejmenší kávovar,co jsem viděl,plně dostačující pro rodinný provoz,výborná káva i preso.

Ověřený zákazník Elektromarket CZ

Zuzana Pecinová

Přidáno: 20. prosince 2010

(Upraveno 20. prosince 2010)

Zakoupeno v Elektromarket CZ

• Výborně vypadající, rozměrově perfektní do menší kuchyně, horká káva i při prvním šálku, skvělá funkčnost výběru druhu připravované kávy.
  • Zatím nic, mám ho krátce.....

Výborný produkt, bezvadný poměr cena:výkon.

• Ano (5)

Přidáno: 5. prosince 2010

• kvalita,
  • na nic jsem zatím nepřišla

jsem zlatím velice spokojená

• velmi lehká obsluha
  • super pěna
  • cena
  • malá odkapávací plocha

Kávovar máme už rok a zatím žádný problém (2 - 4 kávy denně).Káva je výtečná.Maximální spokojenost a rozhodně doporučuji.

• Ano (9)
Ověřený zákazník Elektro Oáza

Přidáno: 30. listopadu 2010

Zakoupeno v Elektro Oáza

• je plně automatický

jsme s ním spokojeni,velice.

• Ano (6)
  • Ne (3)
Ověřený zákazník 123shop.cz

COWCOOSH

Přidáno: 21. září 2010

Zakoupeno v 123shop.cz

• Vše funguje, jak má.
  • Digitální display - informace o čištění a další pokyny i pro technicky méně zdatné uživatele.
  • Při práci dochází k vibracím, které posunují hrnečky na nahřívací ploše i na výdejní mřížce. Množství vody na kávu či preso lze volit jen omezeně.

Jsme s výrobkem spokojeni, Mléko ale šleháme externím šlehačem, protože parní tryska vždy i z vysokého hrnečku nějaké mléko vycáká a pak se stroj i okolí musí čistit. Pokud by někdo chtěl slabší kávu - na jednu dávku více než 70ml, tak nelze. Musel by dopustit kávu z parní trysky horkou vodou.
Výhodou je malá velikost, v kuchyni nepřekáží. Zpracování perfektní - vše lícuje a díly do sebe přesně zapadají.

• Ano (21)

Přidáno: 3. července 2010

(Upraveno 3. července 2010)

• Kvalitní mini kávovar. Snadná obsluha, vynikající káva

• Ano (11)
  • Ne (6)
Ověřený zákazník Digiboss

Přidáno: 23. dubna 2010

(Upraveno 23. dubna 2010)

Zakoupeno v Digiboss

• Perfektní
  • Hlučnější

Líbí se mi dessen a kvalita KRUPS

• Ano (10)

Přidáno: 9. listopadu 2009

Zakoupeno v GSMTelefony.cz

• Jsme s ním spokojeni.Vše je přehledné a dělá skvělé kapučíno.

Skvělé kapučíno,snadná obsluha. Vše hlídá kávovar za vás.

• Ano (17)
  • Ne (5)

Přidáno: 19. října 2009

Zakoupeno v GSMTelefony.cz

Výrobek splnil veškerá moje očekávání.

• Ano (12)
  • Ne (10)
Jana Roubalová

Jana Roubalová

Přidáno: 4. září 2009

• výborný kávovar ,jen mačkáte knoflíky a káva je hotová ve chvilce. Je výhodný i pro lidi kteří mají problém fyzický a je pro ně důležité mít všechno co nejjednoduší. Prostě super kávovar a kafíčko jak má být.
  • Kvalitní
  • Rychlý
  • Není poruchový
  • Cenově přijatelný

Tento produkt mi vyhovuje 100%
Je jednoduchá obsluha
Tento kávovar doporučuji každému kdo má rád dobrou kávu

• Ano (33)
  • Ne (5)
witch23

witch23

Přidáno: 19. února 2009

• display,
  • jednoduchá manipulace,
  • mnoho jazyků na výběr,
  • malá odkapávací plocha,

• Ano (50)

Přidáno: 11. srpna 2011

• Nic
  • Snad vše

Měl jsem espreso De-Longhi které se rozbilo a tohle jsem měl jen zapůjčené. Shrnul bych to do jednoho slova " Shit"

• Ne (24)

Zobrazuji 1 - 30 ze 30 recenzí