Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Krups KP 2102 Nescafe Dolce Gusto

Přidat recenzi

• Ocenění produktuFinalista ProduktRoku 2011

Espresso - Krups - espresso - 15 bar - 1.5 l - mechanické - 1500 W

Typ: volně stojící Provedení espressa: na kapsle Příkon (W): 1500 Tlak čerpadla (bar): 15 Displej: bez displeje Signalizace provozu: ANO Objem zásobníku na vodu (l):... více »

Kde koupit

Všechny recenze Krups KP 2102 Nescafe Dolce Gusto

domaci-spotrebice...

Přidáno: 21. března 2012

Krups Nescafe Dolce Gusto Melody | PluMi.cz

Kávovar Krups Nescafe Dolce Gusto Melody patří mezi kuchyňské spotřebiče pro rychlou přípravu oblíbené kávy, která se dodává od společnosti Nescafe v jednorázových...

Celá recenze na domaci-spotrebice...

MilaMasova

s produktem mám dobré zkušenost, používám ho osobně již 2 roky

Procházka

Přidáno: 17. února 2012

Doporučuje produkt
  • Jednoduchý na obsluhu a cenově velice výhédný

Spokojenost

Ladislav Dehner

Přidáno: 17. února 2012

• Snadné ovládání,rychlost přípravy kávy

Výrobek je po designové i funkční stránce vyhovující.

www.produktroku.cz

Přidáno: 25. ledna 2012

Finalista ProduktRoku 2011

Finalista soutěže ProduktRoku 2011, která vyhlašuje nejpopulárnější produkty podle preferencí spotřebitelů.

Celá recenze na www.produktroku.cz

Přidáno: 24. ledna 2012

super!!!

Kami Last

Kami Last

Přidáno: 22. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • jednoduchá a rychlá příprava !
  • výběr z mnoha druhů kávy a ledových nápojů
  • skvělý design
  • dostupnost kapslí téměř všude
  • hlučnost
  • vyšší cena kapslí

Dolce Gusto jsem si koupila náhodou, při reklamaci jiného domácího spotřebiče, který mi byl vyměněn, jen cena byla po roce nižší......
Vybrala jsem si jej především kvůli jednoduché přípravě několika druhů kávy, aniž bych si je musela složitě připravovat sama - z důvodu času, který nemám! Jelikož celá příprava spočívá v dávce kapsle a vody, myslím, že cena výrobku odpovídá.
To že si mohu regulovat dávkování vody, bych brala jako výhodu (já raději slabší kávu). Kapsle jsou dostupné v různých marketech, nemusím je složitě shánět. Zatím espresso funguje (máme jej cca 4 měsíce a nápoje v něm připravujeme každý den), tak uvidíme...

kami17

kami17

Přidáno: 22. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • jednoduchá a rychlá příprava !
  • výběr z mnoha druhů kávy a ledových nápojů

Přidáno: 7. ledna 2012

Nedoporučuje produkt
  • design
  • docela dobrá káva
  • vizuální efekt kávy vynikající
  • cena přístroje
  • cena kapslí
  • nemá automatické dávkování kávy
  • možnost jedině kapslí NESCAFE

Když jsem si tento výrobek vybíral a četl si recenze na Heurece a četl jsem od lidí, že po čase skončil ve skříni, říkal jsem si "tak jste si ho neměli kupovat" a po několika týdnech používání se musím přiznat, že už hledám místo ve skříni. Káva chutná dobře, ve skleničce vypadá káva nádherně, přístroj taky nevypadá špatně, ale už horší je to s kapslemi NESCAFE ne jenom že, jsou drahé, ale zaberou poměrně i dost odpadu. Další věc co postrádám u věci za 2500 Kč je automatické dávkování kávy pořád hlídat při přípravě kávy množství vody není moc přijemné. Uvítal bych u této věci kdyby byly kapsle, které si můžete doplňovat sám, ale bohužel se tohoto asi nedočkám, jinak je to jako se upsat ďáblu.

Ověřený zákazník Electro World

Eva Lužná

Přidáno: 25. prosince 2011

Zakoupeno v Electro World

Doporučuje produkt
  • dobrá cena, pěkný design
  • musí se hlídat množství kávy a mléka, není to automatické

jsem spokojená, konečně mám dobrou kávu a jiné nápoje, bez nepořádku, nic nemusím po každém zapnutí espressa čistit.

Přidáno: 28. listopadu 2011

Nedoporučuje produkt
  • lahodna kava
  • v Bille stoji jenom 1899kc

doporucuji se podivat po kramech kde a za kolik vyjde kavovar bo napriklad v bille vyjde na 1899kc

Ověřený zákazník Elektro Oáza

Přidáno: 24. listopadu 2011

Zakoupeno v Elektro Oáza

• Výborná káva
  • Velký výběr
  • Postrádám u tohoto výrobku automatický dávkovač vody.

Perfektní, chybí pouze automatický dávkovač vody.

Ověřený zákazník Korunka.cz

Přidáno: 16. listopadu 2011

Zakoupeno v Korunka.cz

doporučuji

Flídrová Věra

Přidáno: 7. listopadu 2011

(Upraveno 7. listopadu 2011)

Doporučuje produkt

Jsem s tímto produktem spokojena.

Hedvika

Přidáno: 1. listopadu 2011

Doporučuje produkt
  • Za super cenu, super výrobek. Výborná káva a velký výběr nabízených druhů.
  • Snad jen vyšší cena kapslí.

Dolce Gusto používám již dva roky a jsem s ním naprosto spokojená. Řekla bych, že k nám návštěvy jezdí z 50% kvůli kávě z Dolce :-)). Další jsem zakoupila pro dceru k Vánocům. Ta je kávou z Dolce také nadšená. Doufám, že její časté návštěvy nebudou stagnovat, když ho bude mít doma :-)))

Přidáno: 25. října 2011

• dobré kafe

Tento produkt bych doporučila všem co mají rádi, latte atd. Náplně jsou sice dražší, ale když si dám latté v kavárně, tak za něj zaplatim 40,-kč.

Ověřený zákazník Alza.cz

Elisa

Přidáno: 4. dubna 2011

Zakoupeno v Alza.cz

• Výborné nápoje
  • Špatný návod, nebylo vůbec popsáno jak kávovar zapnout správně ať dělá kávu horkou, dělal ji pouze vlažnou,teprve až z internetu jsme zjistili jak správně zapnout.

Ověřený zákazník Aukro.cz

Přidáno: 19. března 2011

(Upraveno 19. března 2011)

Zakoupeno v Aukro.cz

Super kávovar, nemá chybu

• Ne (2)

Přidáno: 23. února 2011

• pěkný design
  • příznivá cena přístroje
  • jednoduché ovládání a údržba(téměř žádná)
  • rychlé použití
  • dobré kafe,ale nemám srovnání s jiným strojem na kapsle
  • káva je lepší než v některých kavárnách...
  • kvalita(já prostě neměla štěstí na kvalitní stroj)
  • cena kapslí
  • velké množství odpadu(použité kapsle)

Stroj mám už 2roky,hrozně jsem si ho přála.
Nakonec jsem byla dost zklamaná.První stroj mi odešel po dvou dnech,reklamovali jsme!Za 14 dní přišel zpět,bohužel tedy i s vadou takže zase jsme posílali na reklamaci.To už jsme žádali výměnu za jinou barvu aby jsme měli jistotu,čekali jsme víc než dva měsíce na nový.Ten šel dobře až do nedávna,kdy se začala projevovat stejná vada jako u předchozího.Zjistili jsme že má nekvalitní těsnění jak v nádobce tak uvnitř stroje u čerpadla.Projevovalo se to tak že jsem zapla stroj dala kapsli zavřela a stroj stávkoval ani nevrčel jako by byl ucpaný,tak jsme čistli ,prošťouchávali drátkem atd.a nic nepomohlo.Až jsme koupili nové těsnění a vyměnili ho.Zatím tedy stroj jede tak uvidíme na jak dlouho.Ale díky této zkušenosti už bych si ho podruhé nekoupila!!!
Takže nakonec místo radosti mám s tím jen starosti a cena kapslí je další věc co mě vadí .
Takže hledám nějakou vhodnou alternativu.

• Ano (7)

Přidáno: 23. února 2011

Dostala jsem jej k narozeninám a prozatím si nemůžu stěžovat. Funguje tak, jak má a připravuje opravdu dobrou kávu. Z příchutí si vybere snad každý. Návštěva byla s kávou prozatím také vždy spokojena. Ze začátku jsem sice měla problém odhadnout správné množství vody pro přípravu jednotlivých druhů kávy (prozatím máme originální hrníčky pouze na espresso a chocochino), ale za krátko jsem si zvykla. Prozatím však nelze sehnat skleničky na Latte Macchiatto (nebo jak se to píše) - v internetovém obchodě jsou stále nedostupné a jinde také sehnat nejdou - chytrolíni to ale vyřeší jinými sklenicemi. Navíc se mi zdá doplňkový (značkový) sortiment docela drahý - za 2 hrníčky zaplatíte i 300,-, ale také to lze řešit jinými hrníčky o stejném objemu. Kapsle kupujeme jedině v akci, takže nad 100,- za balení jsme se prozatím nedostali. Vaření kávy mě teď opravdu baví a obsluha je opravdu absolutně jednoduchá. V balení dostanete startovací balíček s kapslemi (12 ks) a také poukaz na 2 espresso hrníčky - ty si však musíte objednat na internetovém obchodě www.dolce-gusto.cz a dostanete je pouze v případě, že si k nim objednáte i něco dalšího. Seženete tam však i kapsle, takže taková hrůza to zase není. My jsme si dokoupili zboží v celkové hodnotě něco málo přes 1000,- a poštovné tak bylo zdarma a navíc jsme dostali velké dvoubalení malých čokoládek ke kávě AfterDark s mátovou příchutí (také zdarma). Nicméně na trh se teď dostává nový model i s displejem, což určitě ulehčí přípravu kávy, takže pokud ještě není ve Vašich obchodech, tak doporučuju na něj počkat.

Přinesdomů Ladislav

Přinesdomů Ladislav

Přidáno: 9. února 2011

Jsem Velmi spokojen! Jenom tablety by mohly stát méně. Láďa

Láďa

Láďa

Přidáno: 8. února 2011

• Dobrý den, tento výrobek je perfektní, s přítelkyní jej máme již déle jak 6. měsíců a jsme Velmi Spokojeni! Láďa

je perfektní a spolehlivý! Láďa

• rychlosttí
  • drahé kapsle
  • docela hlučný
  • bez originálních sklenic se špatně odhaduje množství kávy

Krásný kávovar s moderním designem, který přípravuje několik druhů lahodné kávy, ale také ledovou kávu a ledový čaj. Kávovar je za 30 sekund připraven k použití. Když náhodou zapomenete kávovar vypnou, nevadí, jelikož za 20 minut vypne sám. Jako dárek kapsle na uvítanou. Nevýhodou je asi to, že pokud nemáte originální sklenice, kde se množství kávy určuje podle ucha, nevíte kolik kávy připravit, ale po čas to dostanete do oka. Na každé krabičce s kapslemi je napsáno množtví vody, které potřebujete k přípravě. Další menší nevýhodou je hlučnost, ale který kavovar je tichý, a nálpně zrovna nejlevnější také nejsou. Cena bych řekla, že je přijatelná, ale závisí také na typu. Kávovar bych doporučila, já jsem z něj nadšená a neměnila bych.

• Ano (3)

• docela hlučný
  • bez originálních sklenic se špatně odhaduje množství kávy

Přidáno: 2. ledna 2011

Zakoupeno v KASA.cz

• jednoduchost a design jsou rozhodně kladné body

doporučuji všem milovníkům dobré kávy

soniko

Přidáno: 22. listopadu 2010

• nenáročné na údržbu
  • výborná káva
  • kapsle se dají zakoupit už skoro všude
  • Jen asi to, že musím kávu hlídat, aby se udělala ze správného množství vody. Skoro každý druh kávy se připravuje pro jiné množství vody... 120 ml, 200 ml, 220 ml.... časem si asi člověk zvykne a odsleduje to...já bohužel teď hledám stále ty správné hrnky, které použiju a odměrka je ze začátku "nezbytná":-) Ale jinak ok, věřím, že to přejde:-))

Doporučuji. Pokud člověk nechce do přístroje extra moc investovat, chce mít dobrou kávu a nemít s tím moc práce.

Vyčítalová Lenka

Přidáno: 22. listopadu 2010

Zakoupeno v KASA.cz

• Výborná káva, moderní disegn.
  • Vyšší cena kapslí.

Jsme s přístrojem velmi spokojeni. Rychlá příprava velmi dobré kávy.

eSenzace

eSenzace

Přidáno: 6. října 2010

• Kávovar na kapsle KRUPS KP 2102 je luxusní přístroj, který je aktivní během několika vteřin, po cca 20 minut nečinnosti se sám vypína.
  • Exkluzivně je pouze pro kapsle Nescafé Dolce Gusto.
  • Je proveden v různých barvách (tento v barvě béžové) jsem dostala k vánocům, a jsem s ním velmi spokojena.
  • Jeho design je velmi dokonalý, béžová barva kombinována s nerez provedením různých držáků a páček.
  • Kávovar připravuje velmi chutnou kávu, konstantní teploty.
  • Množství vody na jednotlivé porce můžete regulovat.

Přístroj patří mezi dražší produkty, provedení odpovídá však ceně. Velkou výhodou je, že je možné zakoupit kávu Espresso, Lungo, Aroma, Chococino, Cappuccino a Latte Macchiato.

loxir

• zabírá malý prostor
  • snadné ovládání
  • vysoká cena
  • trochu težší
  • kapsle jsou hodně drahé

Toto je opravdu velice kvalitní kávovar. Koupili jsme ho sestře k Vánocům a je s tím opravdu velice spokojena. Design je velmi pěkný, neápadná béžová barva se hodí do každého interiéru.. Káva je velice chutná, nejde sice nastavit její teplotu, ale kávovar jí dělá tak akorát. Trochu nevýhodou je, že přístroj je na kapsle od Nescafé. Káva sice chutná skvěle, ale chutná pořád stejně a navíc jsou kapsle dost drahé. Přístroj nezabere moc místa, ale je poměrně dosta těžký. Údržba je velmi jednoduchá, nádoba na vodu je odnímatelná, takže ji můžete snadno opláchnout. Ovládání je poměrně jednoduché, po pár použitích budete přístroj používat zcela automaticky. V zásilce posílá výrobce i kazetu s představením celého přístroje.

• Ano (5)
Ověřený zákazník GSMTelefony.cz

Přidáno: 13. června 2010

(Upraveno 13. června 2010)

Zakoupeno v GSMTelefony.cz

• Výborné nápoje.
  • Drahé naplně.Drahé příslušenství.Vysoká pořizovací cena.

Ověřený zákazník GSMTelefony.cz

Vladana

Přidáno: 23. února 2010

Zakoupeno v GSMTelefony.cz

• Jednoduchá obsluha,
  • vyrábí výborné kávové speciality,
  • je hezký na pohled.
  • Vyrobená káva díky nutnosti použít kapsle vyjde dost draho.

Vynikající přístroj.
Dopuručuji.