Doporučuji těm kteří chtějí spolehlivé Espresso do domácnosti či kanceláře za skvělou cenu Zobrazit celou recenzi
Krups KP 5000 Circolo Dolce Gusto
Espresso - Krups - espresso - 15 bar - 1.3 l - mechanické - 1500 W Kávovar Dolce Gusto Krups Circolo KP 5002 v kruhovém, převratném designu. Dolce Gusto Circolo se může pochlubit atypickým tvarem, který podtrhují dvě LED diody, které decentně... více »
od 2 640 Kč
průměr z 156 hodnocení
64% | (99) | |
24% | (37) | |
6% | (10) | |
3% | (4) | |
4% | (6) |
už jsem vyjádřila názor na dobrou kávu,design
ovšem není automatika pro dávkování vody a kapsle jsou dost drahé, nevím jak se projeví energeticky(spotřeba el)?
obsluha kávovaru je snadná
výrobek bych doporučila.
Finalista soutěže ProduktRoku 2011, která vyhlašuje nejpopulárnější produkty podle preferencí spotřebitelů.
Celá recenze na www.produktroku.czKávovar je krásný a káva výborná. Poměr cena x kvalita je velice nízký ve prospěch ceny. V kavárně stojí Latte kolem 50Kč, tady vás vyjde na 15Kč. Sama si nadávkuji, jak chci velkou kávu a pokud si nejsem jistá, na každé krabičce je návod i s ilustrací. Takže i ti, co neumějí číst si mohou připravit kávu tak, jak má být. Pro mě jednoznačně velké +.
Pokud si dnes chcete vychutnat chuť kvalitní kávy nemusíte bezprostředně navštívit kavárnu. Pomocí domácích kávovarů nebo espressa si připravíte kávu podle vlastní chuti v domácím prostředí...
Celá recenze na dum-zahrada.nej-r...Vynikající kávovar, pro mne vhodný dárek, snadná údržba a neměla jsem s ním prozatím sebemenší problém. Jediná věc jsou asi dražší tablety, ale kdokoliv má rád dobrou kávu, rád si připlatí.....
- kávovar jsem dlouho chtěla a dražila jsem vždy, když se objevil tento typ Circolo Dolce Gusto
- vydražená výše ceny za kávovar byla velmi výhodná
- s výrobkem jsem velmi spokojená, líbí se mi vzhled a jednoduchá obsluha
- doporučila bych ho všem, kdo mají rádi kavárenskou kávu
Pokud piji nejčastěji presso a to několikrát za den, zůstanu u normálního presovače na mletou kávu, což je přístroj za podobnou cenu. (např. De Longhi).Do něj kupuji Espresso Segafredo, balení 250 g mi přijde na 80-90 Kč. Takže chuťově stejná cca 7 g porce kávy mi vyjde na necelých 2,40 Kč oproti minim. 6,30 Kč na Dolce Gustu.
Přidáno: 24. března 2011
Vítěz soutěže ProduktRoku 2010, která vyhlašuje nejpopulárnější produkty podle preferencí spotřebitelů.
Celá recenze na www.produktroku.czPřidáno: 24. března 2011
Celá recenze na www.produktroku.czVřele doporučuji pro milovníky dobré kávy.Velice snadná manipulace-vše je po použití čisté.Jen se od přístroje nesmí odejít,když se připravuje nápoj-jinak funguje pohádka "Hrnečku vař!" :-D
Spokojenost.
Kůst Jan
Přidáno: 31. ledna 2011
Mnoho lidí si říká vyplatí se mi tato káva těmto lidem říkám VYPLATÍ !Normální káva např. v Praze stojí klidně 50Kč sada kapslí stojí cca. 110Kč a máte 16 kapslí Buď na 8 káv a nebo na 16 káv,takže už vidíte,že se vám to úplně nádherně vyplatí a ještě ušetříte..
Zboží mám doma jen pár dní. Jde o moderní design, který ostranil nepraktickou "chybičku" předešlého výrobku. U staršího modelu se podstavec pod skleničku zasvakává z čela pomocí "zámků". Byl jsem svědkem "reklamace" kdy zákazníkovi nešlo podstavec zacvaknout a nebylo možné s důvěrou umístit skleničku, navíc přímo v obchodě to obsluha zkoušela také a se stejným výsledkem.
mám ráda moderní věci a tento stroj je velmi praktický a pohodlný, snadno se obsluhuje a příprava nápoje je rychlá
doporučuji všem, kdo mají rádi dobrou kvalitní kávu
cena odpovídá kvalitě, hodí se pro každou příležitost a pro každého, udělá určitě velký dojem
jen cena kapslí je vyšší, ale zase je to kvalita
S produktem jsem nadmíru spokojená. Nezklamal mé očekávání. Již jsem vyzkoušela několik tablet káv a vše byly velmi lahodné. A pro toto horké počasí vřele doporučuji Ice Cappuccino.
Tento přístroj je tak padesát na padesát......chuťově je opravdu, vynikající,jepší než v kterékoliv kavárně. Rychlá obsluha i snadná údržba. Je menší, hodí se kamkoliv. Super je také osvětlení LED diodami. Ale je na malý hrnek a jen jeden.takže pokud si pozvete větší návštěvu bude chvíli trvat než všechny obsloužíte. je na kapsalata, takže si můžete vybrat na co máte zrovna chuť, čokoláda, espresso, latté...... je z čeho vybírat. Co se mi nelíbí jsou právě ta kapsleta, to jak sou drahé... jedna káva pak stojí osm korun, latté šestnáct a to už se prodraží. Takže máte plný koš drahých kapslat. Je to škoda že jsou cenově tak nevýhodné. Myslím si, že už jsou na trhu delší dobu a nějaké snižování by mohlo nastat.
Iveta
Přidáno: 18. května 2010
Znovu bych ho asi už nekoupila kvůli drahému provozu a hromadě odpadu z kapslí, hlavně mě naštvali - v servisu mi řekli, že stékání vody na elektriku je na výměnu přístroje, v obchodě ho ani nezkusili a poslali na reklamaci (3 dny po koupi!!!), takže teď čekám až se vrátí zpět.
Kafe, pro mě hlavně to dvousložkové, opravdu dobré...ale negativa převažují. Nedoporučuji.
mají krásné designy, nádharné barvičky a pro někoho kdo nepije jako já tureckou kávu a nepije jich 20 káv za den já vypiji tak 2 kávy denně tak se to určitě vyplatí než si dojít do restaurace na třeba latté které stojí 45kč jedno. je výborný.
DOPORUČUJI VŠEM.....
mark15615
Přidáno: 2. dubna 2010
(Upraveno 2. dubna 2010)
zda se to jako vyhodna koupe ale vyhodna neni. Bohuzel ... pouzival jsem ho asi pul roku nez me opravdu prestalo bavit vyhazovat penize za ty naplne a kazdou chvilku (zvlast kdyz se sesla navsteva) vyhodit XX plastovych obalu z jednorazovych naplni do kose a delat na planete jeste vetsi bor*el ... nakonec jsem dolce gusot prodal, a koupil asi za 1800,- kavovar znacky SilverCrest ktery za ty penize zvlada i parni slehani mleka a ma vetsi nadrz na vodu a naplne nemusim kupovat proste odpojim rukojet s miskou a do ni nasypu pozadovane mnozstvi cerstve kavy.
velmi draha kava a jeste mnohem drazsi kapucino ... ale vypada to efektne, navstevu tim urcite zaujmete - budou mit dojem ze dostavaji neco specialniho, ale uprime pochybuji ze si v tom budete delat denne tech svych 6 kafi na ktere jste zvykli, to byste se poradne prohnuli