Recenze Philips HD 7546
- Pozitivní (12) |
- Kritické (0) |
- Odborné (0) |
- Video (0)
- Designově vyvedený kávovar, hlavní předností je thermokonvice.
Sháněla jsem kávovar s thermokonvicí a tento mě zaujal svým designem. Víčko zabraňuje odkapávání kávy na podložku, jedná se o velmi vydařený, kvalitní výrobek, s kterým jsme velmi spokojeni.
Po shlédnutí na internetu mě zaujal tento kávovar, jak vzhledem, tak i popisem co všechno mí. Zatím jsem vemi spokojen, už jen tím, že v termokonvici zůstává dlouhou dobu káva teplá, což mě nejvíce vyhovuje. Proto bych tento výrobek doporučil všem, kteří nechtějí každou chvíli vařit kávu, stačí ráno a v poledne a máte po celý den kávu teplou a chutnou.
- Přijatelná cena
- Jednoduchá obsluha
- Termokonvice
Jednoduchý přístroj za dobrou cenu. Umí jenom "obyčejnou kávu" což mi stačí. Velkou výhodou je, že konvice na kávu je termoizolační a káva v ní vydrží dlouho teplá. Ideální pro rodinu "kafařů" a nebo do kanceláře. Jsem s výrobkem spokojen a doporučuji ho.
- + termoska udrží kávu horkou bez nutnosti zahřívání plotýnky pod nádobou, jako u jiných přístrojů. sice ne tak dlouho, jak někde uvádí (třeba půl dne), ale několik hodin káva horká rozhodně vydrží, a i potom je aspoň teplá
- + jednoduchá obsluha
- + perfektní design
- + káva je celkem rychle hotová
- - asi jediné, co bych "vytkl" je, že nemá vyndavací nádobu na vodu, což by usnadnilo dolévání vody.
- - a počítejte s nutností koupit kávové filtry č.4. moc se to nikde neuvádí. ale to není výtka, jen upozornění
po asi týdenním používání jsem s výrobkem velmi spokojen a nelituji nákupu.
Zobrazuji 1 - 12 ze 12 recenzí