Poradna DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110.B

Autor: Tomáš | Vloženo: 04.11.2018 000 09:40 | Témata: Poradna DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110.B

Tomáš

Tomáš

Doppio

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jestli i s tímto typem jde udělat doppio. Např. 2x espresso a minimální množství vody nebo něco podobného.Děkuji

  • DeLonghi Group Zákaznická linka

    DeLonghi Group Zákaznická linka

    7. listopadu 2018 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    Doppio s můžete připravit tím způsobem, že zvolíte tlačítko pro 2 malé kávy, namele se max. množství kávy - tedy 14 gramů, začne vytékat káva, pokud nebudete zasahovat, nateče 80 ml kávy, případně můžete kdykoliv výdej zastavit opětovným stisknutím tlačítka 2 malých káv.

    Dalším způsobem přípravy Doppia je otočením regulačním kolečkem pro volbu aroma na max. (namele se 14 gramů kávy) a pokud nebudete zasahovat, nateče vám do šálku 40 ml kávy - výdej kávy si můžete prodloužit (třeba na 50-60ml dle vaší volby) a to pokud po dokončení výdeje kávy (do tří vteřin) podržíte stisknuté tlačítko dané kávy, až jej uvolníte, výdej se dokončí.

    Tlačítko jedné malé kávy je naprogramováno na výdej 40 ml, toto tlačítko je také možno dle vaší volby trvale přeprogramovat např. na 50 ml.

    Zákaznická linka DeLonghi, Kenwood, Braun
    e-mail: [email protected]

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Tomáš

      7. listopadu 2018 - Tomáš

      Děkuji za odpověď. Ještě by mně zajímalo kolik gramů kávy namele kávovar který má funkci doppio a kolik vody napustí. Děkuji


    • DeLonghi Group Zákaznická linka

      7. listopadu 2018 - DeLonghi Group Zákaznická linka

      Dobrý den,

      nastavení u jednotlivých kávovarů může být různé, Doppio je zjednodušeně dvojité espresso (může být více vody) a max. dávkou kávy.

      Tedy u volby Doppio vždy kávovar namele maximální dávku kávy, tj. 14 gramů a u většiny kávovarů je u kávy Doppio přednastaveno 120 ml vody s možností naprogramování (od 80 do 180 ml).

      Tomuto naprogramování by vlastně také vyhovovala na kávovaru ECAM 22.110 volba 1 velké kávy (120ml) a otočení knoflíku aroma na max. tedy 14 gramů.

      Ideální nastavení bude dle vaší chuti :-)

      Zákaznická linka DeLonghi, Kenwood, Braun
      e-mail: [email protected]


    • Tomáš

      7. listopadu 2018 - Tomáš

      Děkuji


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.