Poradna DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110.B

Autor: Miloslav | Vloženo: 20.05.2020 000 22:34 | Témata: Poradna DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110.B

Miloslav

Miloslav

Tvrdost vody.

V popisu je psáno že se dá v menu přístroje nastavit tvrdost vody. Ale v návodu ani v menu přístroje jsem nenašel postup nastavení tvrdosti vody.

  • DeLonghi Group Zákaznická linka

    DeLonghi Group Zákaznická linka

    22. května 2020 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    celý postup nastavení tvrdosti vody je popsán v návodu.
    Pokud návod již nemáte (nebo zde není postup na nastavení tvrdosti vody uveden), napište nám na email zákaznické linky, celý návod vám zašleme.

    V návodu je vložený papírový tester tvrdosti vody, ten na jednu vteřinu ponoříte do vody a dle počtu vybarvených kostiček si nastavíte tvrdost vody.

    Nastavení tvrdosti vody provedete tak, že při vypnutém kávovaru (vzadu zapnutém), stisknete a držíte tlačítko pro odvápňování 6 sekund, dokud kontrolky (ECO, sedlina, nádobka na vodu a výstražný trojúhelník) se nerozsvítí, pak pustíte.
    Stisknete tlačítko 1 malé kávy (vlevo) a nastavíte skutečnou tvrdost vody (1= svítí 1 ikona, 2 = svítí 2 ikony, 3 = svítí 3 ikony, 4= svítí 4 ikony).
    Stisknete tlačítko 1 velké kávy (vpravo) pro potvrzení volby.

    Pokud používáte vodní filtr, můžete si kávovar naprogramovat na tvrdost vody o 1 až 2 stupně nižší než je skutečně zjištěná hodnota tvrdosti vody.

    Zákaznická linka DeLonghi, Kenwood, Braun

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Miloslav

      22. května 2020 - Miloslav

      Dobrý den. Děkuji za info. Kdyby toto návodu bylo, tak bych se asi neptal , nemyslíte? Nepatřím mezi ty kteří se nesmyslně ptají na věci , které jsou uvedeny v popisu výrobku, nebo v návodě. A V návodech přiložených k výrobku to opravdu nebylo. Ani v českém , ani v cizojazyčných. A výrobek jsem koupil teď 20.5.2020. A u prodejce i když to měl u popisu uvedeno,že součásti dodávky je mimo jiné i lakmusový pásek filtr,štěteček Tak byl v krabici pouze odvápňovač a odměrka tak jak je uvedeno i v návodu. Po konzultaci s prodejcem mi bylo sděleno že toto není součástí dodávky , jenom to co je uvedeno v návodu a že si to na svých stránkách ihned opraví. Na stránkách vodárny je uvedena celková tvrdost vody v místě bydliště uvedena 2,15 mmol/l jako středně tvrdá. Takže nastavení na kávovaru by odpovídaly 2 nebo 3 ikony.


    • DeLonghi Group Zákaznická linka

      25. května 2020 - DeLonghi Group Zákaznická linka

      Dobrý den,

      ano, toto již s Vámi řešíme přes naši zákaznickou linku.
      Chybějící část návodu prověříme.
      Vodní filtr nemá být součástí balení.
      Papírek na otestování tvrdosti vody najdete vložený v anglické verzi návodu.

      Máte pravdu 2,15 mmol/l je středně tvrdá voda, doporučuji nastavit stupeň 3.

      V případě dalších dotazů nás prosím neváhejte kontaktovat.

      Zákaznická linka DeLonghi, Kenwood, Braun
      e-mail: [email protected]


    • Miloslav

      25. května 2020 - Miloslav

      Vím že v popisech jednotlivých prodejců je uvedeno že papírek má být v anglickém návodu. Ale ani v něm nebyl. A nějak mě to netrápí. Test na tvrdost se dá sehnat pomalu v každé drogerii, nebo tvrdost zjistit přes vodárnu. Děkuji za Vaši ochotu se věnovat mým dotazům i za odpovědi. A pokud bych ještě potřeboval nějaké informace, tak se s důvěrou obrátím na vaši zákaznickou linku.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.