Poradna Automatické kávovary


Autor: Ilona Gančarová | Vloženo: 25.01.2018 000 10:54 | Témata: Poradna Automatické kávovary

Ilona Gančarová

Ilona Gančarová

Automatický kávovar

Dobrý den, jaký automatický kávovar zn. De longhi doporučujete pro přípravu domácí kávy , latte a capuccino jedním tlačitkem a zároveň aby se sám přístroj vyčistil.Děkuji

  • DeLonghi Group Zákaznická linka

    DeLonghi Group Zákaznická linka

    23. února 2018 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    můžeme nabídnout několik kávovarů, které vám připraví cappuccino a latte macchiato jedním stiskem. Automatický proplach kávových cest při zapnutí a vypnutí provádí všechny kávovary DeLonghi. Čištění nádobky na mléko se provádí otočením regulačního knoflíku na víčku nádobky na mléko do polohy CLEAN - mléčné cesty se tak automaticky pročistí horkou parou.
    Po 14-ti kávách vás kávovar vyzve k vysypání kávových sedlin a vylití vody z odkapávací nádobky, dále vás kávovar po učité době vyzve k odvápnění (v závislosti na tvrdosti vody a množství vody, která kávorem proteče). Postup odvápnění je uveden v návodu.

    Mohu doporučit např.:

    ECAM 45.760.W: https://kavovary-cajovary-espressa.heureka.cz...
    Kávovar z designové řady Eletta, má větší kapacitu nádobky na vodu 2 litry a zásobníku na kávová zrna 400g.
    Má navíc kromě nádobky na mléko i trysku k manuálnímu napěnění mléka či přípravě horké vody např. na čaj.
    Jedním stiskem espresso, cappuccino, latte macchiato, horké mléko, LONG (větší káva 200ml), další v Milk Menu (Flat white, Espresso Macchiato a My Milk pro nastavení svého JEDNOHO mléčného nápoje podle svých požadavků).

    ECAM 353.75.W - bílý: https://kavovary-cajovary-espressa.heureka.cz...
    ECAM 350.75.S - stříbrný: https://kavovary-cajovary-espressa.heureka.cz...
    Kávovary z řady Dinamica. Jedním stiskem na displeji: espresso, káva, LONG, cappuccino, latte macchiato a horké mléko, další široká nabídka nápojů v Drink menu (dalších 11 voleb: velké espresso, malé espresso, doppio+, cappuccino+, caffelatte, flat white, espresso macchiato, 2 espressa, 2 malá espressa, 2 velká espressa, horká voda). "MY" funkce, kde můžete ještě jednou nastavit všechny nápoje - něco jako druhý profil - např. jednou lze cappuccino naprogramovat na displeji, druhá verze cappuccina můžete být uložena ve funkci MY a to u všech nápojů.
    Nádobka na vodu 1,8 litru. Dávkovač horké vody.

    V cenové kategorii nad 30.000,- Kč pak nabízíme další typy kávovarů s dalšími funkcemi jako je volba teploty vody na různé druhy čaje, propojení kávovarů s mobilní aplikací Coffe Link, speciální nádobka na čokoládu a ledovou kávu (nabízí pouze typ ECAM 650.85.MS), širový výběr nápojů a další funkce.

    Pokud budete chtít s výběrem dále poradit, můžete nás kontaktovat na e-mailu: [email protected]

    Zákaznická linka DeLonghi, Kenwood, Braun

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.