Poradna Automatické kávovary


Autor: Registrovaný uživatel | Vloženo: 21.09.2018 000 09:31 | Témata: Poradna Automatické kávovary

Registrovaný uživatel

Registrovaný uživatel

Oplatí sa v súčasnosti kúpa Delonghi 6900?

Dobrý deň,
mal by som záujem o kúpu kávovaru Delonghi 6900, len neviem, či sa ešte oplatí do neho investovať, nakoľko je to starší model, alebo radšej kúpiť nový model. Ide nám o to, aby zvládol aj prípravu čokolády a mal precíznejšie spracovanie.
Vopred ďakujem za radu.

  • DeLonghi Group Zákaznická linka

    DeLonghi Group Zákaznická linka

    27. září 2018

    Dobrý den,

    ano, i když je ESAM 6900 již starší model, stále se vyrábí a těší se oblibě u zákazníků. Je to jediný kávovar v této cenové relaci, který má speciální nádobku na přípravu horké čokolády.

    S kávovarem ESAM 6900 připravíte jedním stiskem: espresso, cappuccino, latte macchiato, caffelatte, napěněné mléko. Speciální nádobka na přípravu horké čokolády. Termo nádobka na mléko. Tryska na páru na manuální napěnění mléka a horkou vodu. Nádobka na vodu 1,4 litru a zásobník na kávu 250g.

    Dalšími modely, které mají speciální nádobku na přípravu horké čokolády jsou již pouze:

    ECAM 650.75.MS
    Exkluzivní vzhled - kombinace lesklé a broušené oceli, 4,3” TFT barevný displej s dotykovou obrazovkou.
    Velké množství nápojů jedním stiskem, nastavitelné množství kávy, vody, mléka, teploty vody.
    Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato, Káva, Doppio, Caffe Latte, Flat white, Espresso Macchiato, Našlehané mléko, Cappuccino +, Cappuccino mix, Horká voda.
    Navíc speciální nádobka na přípravu horké čokolády, kávovar je propojen s mobilní aplikací Coffe Link- možnost přípravy nápojů pomocí mobilu či tabletu.

    ECAM 650.85.MS
    Vylepšený původní model ECAM 650.75, navíc kromě horké čokolády možnost přípravy ledové kávy a míchaných nápojů, možnost volby stupňů teploty vody na různé druhy čaje (bílý, zelený, černý a oolong).
    Exkluzivní vzhled - kombinace lesklé a broušené oceli, 4,3” TFT barevný displej s dotykovou obrazovkou.
    Připravíte Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato, Káva, Doppio, Caffe Latte, Flat white, Espresso Macchiato, Našlehané mléko, Cappuccino +, Studené mléko, Cappuccino mix, Horká voda (výběr vhodné teploty pro určitý druh čaje). Předností tohoto kávovaru je zejména možnost přípravy horké čokolády a ledové kávy. Všechny nápoje si můžete upravit dle potřeby - množství vody, kávy, mléka, teplota vody. Kávovar je propojen s mobilní aplikací Coffe Link- možnost přípravy nápojů pomocí mobilu či tabletu.

    Zákaznická linka DeLonghi, Kenwood, Braun
    e-mail: [email protected]

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.