Poradna DeLonghi Autentica Cappuccino ETAM 29.660.SB

Autor: | Vloženo: 02.06.2019 000 21:57 | Témata: Poradna DeLonghi Autentica Cappuccino ETAM 29.660.SB

Samotné mléko

Dobrý den, lze v tomto kávovaru připravit samotné napěněné mléko? Kde mám hledat informace o tom, z jakých nápojů si mohu v menu vybrat (včetne samostatného mléka), až budu koukat po jiných modelech? Děkuji za informaci.

  • DeLonghi Group Zákaznická linka

    DeLonghi Group Zákaznická linka

    6. června 2019 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    děkujeme za Váš dotaz.

    ETAM 29.660 je stejně jako všechny kávovary s označením ETAM - úzký kávovar, šířka 19,5 cm , nádobka na vodu je vzadu s kapacitou 1,4 litru, zásobník na kávu 150 gramů
    Kapacita nádobky na sedliny 12 kusů.

    S kávovarem připravíte: espresso, LONG, Dopiio+, cappuccino a další nápoje v mléčném menu: Caffelatte, Latte Macchiato, Flat White, Horké mléko.
    Dále tryska na výdej horké vody, např. na čaj.

    Horké mléko připravíte s každým automatickým kávovarem DeLonghi - buď stiskem příslušného tlačítka u kávovarů s automatickým mléčným systémem (nádobkou na mléko) nebo můžete mléko napěnit manuálně u kávovarů s tryskou k výdeji horké páry.

    V případě dalších dotazů nás prosím kontaktujte na naší zákaznické lince, rádi Vám sdělíme informace i k dalším modelům kávovarů.

    Děkuji a přeji hezký den.

    Zákaznická linka DeLonghi, Kenwood, Braun
    e-mail: [email protected]

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.