Poradna DeLonghi Dinamica ECAM 350.55.B

Autor: Petr Kraft | Vloženo: 30.09.2020 000 14:28 | Témata: Poradna DeLonghi Dinamica ECAM 350.55.B

Petr Kraft

Rozdíl

Dobrý den, je prosím kromě ceny nějaký významný rozdíl, mezi těmito typy ECAM 350.55.B a 353.75.B, pro běžného uživatele?
Děkuji

  • DeLonghi Group Zákaznická linka

    DeLonghi Group Zákaznická linka

    14. října 2020 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    rozdíl mezi kávovary je pouze v nabídce předvolených nápojů jedním stiskem.

    ECAM 350.55.B
    ​Kávovar z řady Dinamica. Jedním stiskem na displeji 4 nápoje: espresso, káva, cappuccino, latte macchiato, další široká nabídka nápojů v Drink menu (dalších 11 voleb: espresso lungo, ristretto, Long, Doppio+, caffelatte, flat white, horké mléko, 2 espressa, 2 Lunga, 2 ristretta, horká voda). "MY" funkce, kde můžete ještě jednou nastavit všechny nápoje - něco jako druhý profil - např. jednou lze cappuccino naprogramovat na displeji, druhá verze cappuccina můžete být uložena ve funkci MY a to u všech nápojů. Nádobka na vodu 1,8 litru. Dávkovač horké vody.

    ECAM 353.75.B
    Kávovar z řady Dinamica. Jedním stiskem na displeji 6 nápojů: espresso, káva, LONG, cappuccino, latte macchiato a horké mléko, další široká nabídka nápojů v Drink menu (dalších 11 voleb: velké espresso, malé espresso, doppio+, cappuccino+, caffelatte, flat white, espresso macchiato, 2 espressa, 2 malá espressa, 2 velká espressa, horká voda). "MY" funkce, kde můžete ještě jednou nastavit všechny nápoje - něco jako druhý profil - např. jednou lze cappuccino naprogramovat na displeji, druhá verze cappuccina můžete být uložena ve funkci MY a to u všech nápojů.
    Nádobka na vodu 1,8 litru. Dávkovač horké vody.


    V případě dalších dotazů nás prosím neváhejte kontaktovat.

    Zákaznická linka DeLonghi, Kenwood, Braun
    e-mail: [email protected]

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.