Poradna DeLonghi Dinamica ECAM 350.55.B

Autor: Adam Housa | Vloženo: 23.02.2021 000 00:13 | Témata: Poradna DeLonghi Dinamica ECAM 350.55.B

Adam Housa

Výběr kávovaru

Dobrý den,

Vybírám kávovar do domácnosti a nejužší výběr jsem zúžil na zhruba tyto přístroje :

De'Longhi Dinamica ECAM 350.55 B
De'Longhi Perfecta Evo ESAM 420.40 B
Gaggia Cadorna Milk
Siemens EQ 6 Plus

Mně jde primárně o Espresso/Doppio, ale zbytek rodiny určitě využije mléčné nápoje, v podstatě jejich plnou škálu, nejčastěji samozřejmě Cappuccino/Latte, ale i Flat white se neztratí.

Zajímá mě tedy názor a případné rady také velice ocením.
Děkuji.

  • DeLonghi Group Zákaznická linka

    DeLonghi Group Zákaznická linka

    26. února 2021

    Dobrý den,

    s kávovarem DeLonghi určitě chybu neuděláte - základem každého automatického kávovaru je dokonalé espresso a dle typu kávovaru připravíte další škálu kávových nápojů.

    ECAM 350.55: Kávovar z řady Dinamica. Jedním stiskem na displeji: espresso, káva, cappuccino, latte macchiato, další široká nabídka nápojů v Drink menu (dalších 11 voleb: espresso lungo, ristretto, Long, Doppio+, caffelatte, flat white, horké mléko, 2 espressa, 2 Lunga, 2 ristretta, horká voda). "MY" funkce, kde můžete ještě jednou nastavit všechny nápoje - něco jako druhý profil - např. jednou lze cappuccino naprogramovat na displeji, druhá verze cappuccina můžete být uložena ve funkci MY a to u všech nápojů. Nádobka na vodu 1,8 litru. Dávkovač horké vody.

    ESAM 420.40 - Kávovar nabízí uživatelsky přívětivý a snadný provoz, který zaručuje intuitivní ovládací panel s LCD displejem a mimořádně velkými tlačítky pro přímý výběr kávových specialit. Drink Menu nabízí širokou škálu receptů, které je navíc možné přizpůsobit a uložit do paměti přístroje. 4 nápoje jedním stiskem. Díky speciálnímu receptu "Karafa kávy" připravíte až 6 šálků kávy najednou a vychutnáte si tak kávové potěšení s celou rodinou i vašimi blízkými. Exkluzivní LatteCrema systém vám na kávě vytvoří tak hustou a krémovou mléčnou pěnu s hedvábně hladkou texturou, že ji budete chtít pít každý den. Dokonce si můžete vybrat jeden ze tří stupňů napěnění – horké mléko, střední pěna, hustá pěna. Přístroj si poradí i s napěněním sójového, mandlového či rýžového nápoje. Novinkou je odkapávací tácek, který se nepoškrábe, díky inovované mřížce.

    V případě dalších dotazů nás prosím neváhejte kontaktovat.

    Zákaznická linka DeLonghi, Kenwood, Braun e-mail: [email protected]

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.