Poradna DeLonghi Dinamica ECAM 350.55.SB
Hana
Dým/prach
Dobrý den,
mám na Vás dva dotazy - je normální, že se z násypky na mletou kávu objevuje těsně po činnosti mlýnku dým/jemný prach (zápach necítím)?
Děje se mi tak u některých druhů kávy, upravím pak hrubost mletí k vyššímu stupni (např.ze 4 na 5) a problém zmizí.
S hrubostí mletí nikdy nejdu pod stupeň 4, káva pak nevytéká (při prvním nastavování mlýnku se mi povedlo pootočit kolečkem nastavující hrubost mletí mimo činnost mlýnku, tak teď nevím, zda jsem si stupně nerozhodila a odpovídají původnímu nastavení).
Děkuji za odpověďi.
Tato otázka byla již uzavřena.
Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.