Poradna DeLonghi Eletta Cappuccino Top ECAM 45.760.W

Autor: Rudolf | Vloženo: 13.12.2020 000 15:17 | Témata: Poradna DeLonghi Eletta Cappuccino Top ECAM 45.760.W

Rudolf

Srovnání 45.760.W a 350.55.b

45.760 má napsáno že vaří espresso capuccino a další u
350.55.b je navíc káva (to je jaká)? a doppio+ zřejmě dvojítá porce kávy. Je rozdíl mezi kávou long a lugo.Long mají oba kávovary a lungo jen 350.55.b.asi. 45.760 má navíc trysku na páru horkou vodu. žádám o nějaké rady který vybrat děkuji

  • DeLonghi Group Zákaznická linka

    DeLonghi Group Zákaznická linka

    23. prosince 2020 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    oba kávovary mají své výhody.

    ECAM 45.760.W je bílý kávovar z designové řady Eletta, má větší kapacitu nádobky na vodu 2 litry a zásobníku na kávová zrna 400g.
    Má navíc kromě nádobky na mléko s novým LatteCreamaSystem (systém pro napěňování mléka - pro hustou, krémovou mléčnou pěnu) i trysku k manuálnímu napěnění mléka či přípravě horké vody např. na čaj.
    Jedním stiskem připravíte espresso, cappuccino, latte macchiato, horké mléko, LONG (větší káva 200ml), další v Milk Menu (Flat white, Espresso Macchiato a My Milk pro nastavení svého jednoho mléčného nápoje podle svých požadavků).

    ECAM 350.55 je kávovar z řady Dinamica. Jedním stiskem na displeji: espresso, káva, cappuccino, latte macchiato, další široká nabídka nápojů v Drink menu (dalších 11 voleb: espresso lungo, ristretto, Long, Doppio+, caffelatte, flat white, horké mléko, 2 espressa, 2 Lunga, 2 ristretta, horká voda). "MY" funkce, kde můžete ještě jednou nastavit všechny nápoje - něco jako druhý profil - např. jednou lze cappuccino naprogramovat na displeji, druhá verze cappuccina můžete být uložena ve funkci MY a to u všech nápojů. Nádobka na vodu 1,8 litru. Dávkovač horké vody.


    V případě dalších dotazů nás prosím neváhejte kontaktovat.

    Zákaznická linka DeLonghi, Kenwood, Braun e-mail: [email protected]

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.