Poradna DeLonghi Intensa ECAM 23.450.B

Autor: braunstar | Vloženo: 19.12.2012 000 14:22 | Témata: Poradna DeLonghi Intensa ECAM 23.450.B

braunstar

braunstar

Nenapěněné mléko a voda v zásobníku sedlin

Po každodenním čištění zásobníku na mléko a proplachování trysek v kapučinátoru, dochází k výpadku nebo nestejnoměrnému napěnění mléka. Na vaši radu jsem použil k vyčištění trysek jarovou vodu. Vypadalo to, že dojde ke zlepšení, ale po třetím pokusu napěnění mléka, došlo opět k prskání a zmenšení objemu dodávaného zpěněného mléka. Dále se v zásobníku na sedlin objevuje voda. Sedliny plavou, což dříve nebylo. Vypadá to, jako by se tlak páry ztrácel v tomto zásobníku. Prosím o radu a pokud znáte servis v Ústí nad Labem, doporučte mi jej, nebo jakýkoliv servis, který by to uměl opravit. Předem děkuji za kladnou odpověď. Braunstein.

  • 19. prosince 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    toto je u modelu 23.450 bohužel poměrně častá závada. Jestliže máte kávovar v záruce a máte na něj krabici, ve kterém by bylo možné jej přepravit, stačí nám napsat e-mail nebo zavolat ( http://www.cerstvakava.cz/kontakt/ ) a pošleme pro kávovar přepravce. Kokrétně v Ústí nad Labem či okolí na jiný servis kontakt nemáme.

    S pozdravem

    Michal Jirek
    ČERSTVÁ KÁVA

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.