Poradna DeLonghi Magnifica ESAM 3000.B

Autor: | Vloženo: 27.09.2019 000 12:17 | Témata: Poradna DeLonghi Magnifica ESAM 3000.B

Odvápňování přístroje se nikdy nepodaří na poprvé

Aby kontrolka přestala blikat, musí se spustit nový cyklus odvápnění, což při ceně odvápňovače provoz kávovaru dost prodražuje. Je to tak správně nebo je to důvod k reklamaci?

  • DeLonghi Group Zákaznická linka

    DeLonghi Group Zákaznická linka

    27. září 2019 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    děkujeme za Váš dotaz.

    Je nutné dodržovat pokyny v návodu,pokud dojdete na konec odvápňovacího cyklu a kontrolka "odvápnění" stále svítí, je možné, že nebylo použito dostatek vody k proplachu, proto prosím pokračujete s proplachem - dejte páčku napěňovače do polohy OFF, naplňte nádobku vodou, dejte páčku napěňovače do polohy ON, nechte vodu vytéci, pak by se měl cyklus dokončit.

    Pokud jste jednou provedla odvápňovací cyklus s odvápňovačem a začínáte Váš další pokus, již nemusíte používat odvápňovač - kávovar byl odvápněn, jen je třeba správně cyklus provést a dokončit, aby kontrolka zhasla.
    Tedy Váš další pokus odvápnění prosím proveďte pouze s čistou vodou.

    Určitě se vždy raději obraťte s žádostí o radu na naši zákaznickou linku, rádi Vám s odvápněním pomůžeme, než byste třeba zbytečně absolvovala s kávovarem cestu do servisu.

    V případě dalších dotazů nás prosím kontaktujte na naší zákaznické lince.
    Děkuji a přeji hezký den.

    Zákaznická linka DeLonghi, Kenwood, Braun
    e-mail: [email protected]

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Lenka

      27. září 2019 - Lenka

      Děkuji za rychlou odpověď. Samozřejmě že postup přesně dodržuji. Myslela jsem si, že blikající kontrolka upozorňuje na nedostatečné odvápnění. Příště budu pokračovat bez odvápňovače.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.