Poradna DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110.B

Autor: | Vloženo: 03.12.2012 000 13:54 | Témata: Poradna DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110.B

Mletí kávy Starbucks

Po umletí dvou porcí této kávy se kávovar jakoby ucpal a další kávu nešlo umlít.Mohlo by to být tím,že tato káva je mastnější svým složením a co proto udělat,aby to fungovalo?

  • 3. prosince 2012 - Oficiální zástupce obchodu ČERSTVÁ KÁVA

    Dobrý den,

    určitě to může být tím, že je káva mastnější, a při jemném mletí se kávovar ucpe... Stačí nastavit mlýnek na hrubější mletí, zkuste o 2 stupně - změna nastavení se naplno projeví až u 2. - 3. kávy. Určitě také nejdřív vyčistěte spařovací jednotku.

    S pozdravem a přáním krásného dne

    Michal Jirek
    ČERSTVÁ KÁVA

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Marta Čermáková

      3. prosince 2012 - Marta Čermáková

      chtěla bych se ještě ujistit,zda by nemůže mletím této značky dojít k poškození kávovaru a zda hrubost mletí mám nastavt tam,kde je zásobník na kávu,mám značku ESAM22.110 anebo na přední straně kávovaru.Děkuji předem za odpověď


    • ČERSTVÁ KÁVA

      3. prosince 2012 - Oficiální zástupce obchodu ČERSTVÁ KÁVA

      Předpokládám, že by se mělo jednat o poměrně kvalitní kávu a poškození kávovaru tak nehrozí. Hrubost mletí se upravuje "kolečkem" v násypce na zrnkovou kávu, nejlépe jde upravit, je-li mlýnek v chodu (při mletí kávy).


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.