Poradna DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110.B

Autor: Registrovaný uživatel | Vloženo: 16.09.2018 000 13:58 | Témata: Poradna DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110.B

Registrovaný uživatel

Registrovaný uživatel

Pěna

Dobrý den. Používám stejnou značku kávy jako u starého presovače DeLonghi pákového a ještě se mi nepodařila ani zdaleka tak krásná pěna, jak právě u toho pákového. Zkouším měnit hrubost mletí, množství kávy i teplotu vody, ale stále je to minipěna, která navíc ani moc dlouho nevydrží. Máte nějakou radu? Dekuji Tomáš.

  • DeLonghi Group Zákaznická linka

    DeLonghi Group Zákaznická linka

    18. září 2018 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    hrubost mletí by měla být nastavena jako ideální z výroby, pokud se vám nezdá kvalita pěny dostatečná, můžete zkusit upravit hrubost mletí směrem k č. 1, což je nejjemnější mletí. Pozor, neupravujte hrubost mletí na nižší stupeň než je č. 3, mletí by bylo příliš jemné, kávovar by se příliš namáhal, voda by přes kávu jen těžce protékala, buď by vůbec káva netekla nebo by jen kapala.

    Takže určitě doporučit při chodu mlýnku - tedy při mletí otočit regulačním kolečkem mlýnek o 1 stupeň směrem k č.1 - vyzkoušet kávu - změna by se měl projevit při 2-3 kávě. Pokud nebudete s výsledkem spokojen, zkuste totéž o další stupeň.

    Případně zkuste jiný druh kávy.

    Zákaznická linka DeLonghi, Kenwood, Braun
    e-mail: [email protected]

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.