Poradna DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110.B

Autor: Miloslav | Vloženo: 20.05.2020 000 12:54 | Témata: Poradna DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110.B

Miloslav

Miloslav

Automatický proplach

Dobrý den. Dá se u tohoto kávovaru stopnout automatický proplach? A tím zbytečně neplýtvat vodou? Myslím tím to že si třeba udělám další kávu půl hodiny po první. U mého dosavadního jiné značky to jde stopnout jak při zapnutí, tak i při vypnutí. Děkuji za odpověď

  • DeLonghi Group Zákaznická linka

    DeLonghi Group Zákaznická linka

    22. května 2020 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    automatický proplach při vypnutí je důležitý pro pročištění kávových trysek a automatický proplach při zapnutí je důležitý proto, aby se kávovar pročistil a kávové trysky se prohřály. Asi by Vám nechutnala káva se zbytky kávy z předchozí přípravy, která by navíc nedosahovala té správné teploty.

    Pokud si připravujete kávy po půlhodině, nastavte si delší interval automatického vypnutí (lze nastavit od 15 minut do max. 3 hodin). Kávovar tak vydrží zapnutý až do přípravy další kávy.

    Aby nebyla odkapávací miska tak rychle zaplněna vodou, doporučuji vodu z automatického proplachu zachytávat do hrnečku, který pak vylijete.

    V případě dalších dotazů nás prosím neváhejte kontaktovat.

    Zákaznická linka DeLonghi, Kenwood, Braun
    e-mail: [email protected]

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • jjosef

    jjosef

    21. května 2020

    Přístroj je nastaven na automatické vypnutí po 2 hodinách nečinnosti. Tento časový interval je možné nastavit tak, aby se přístroj vypnul po 15 nebo 30 minutách nebo po 1, 2 nebo 3 hodinách. Vždy po tomto času se přístroj automaticky propláchne. Proplach nejde vypnout a vlastně nechápu proč. To jsem zvědavej kolik by jste ušetřil vody.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Miloslav

      21. května 2020 - Miloslav

      No při mé spotřebě kávy asi dost. Za druhé bych nemusel tak často doplňovat nádržku na vodu. protože u tohoto kávovaru když dojde voda , tak se výdej kávy zastaví a po doplnění vody už nepokračuje dál, takže mám pak jen v šálku trochu kávy na dně. Tak musím znovu celý cyklus výdeje opakovat. A za třetí při vysypávání sedlin by nebyla odkapávací miska plná vody A nebryndal bych ji po celé kuchyni, Jsem už senior a ruka není už tak pevná. U předchozího kávovaru Philips Saeco minute se proplach dal zastavit jak při zapnutí tak po vypnutí tlačítkem u kterého se při provozu objevil nápis stop.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.