Poradna DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110.B

Autor: Miloslav | Vloženo: 21.05.2020 000 12:50 | Témata: Poradna DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110.B

Miloslav

Miloslav

Tvrdost vody.

Tak už jsem přišel na to jak to nastavit. Stáhl jsem si z webu euronics manuál čistě jen ve slovenštině. A tam je to popsáno. Ale v manuálech dodávaném s přístrojem o tom není ani v jedné jazykové verzi žádná zmínka.
Takže ve vypnutém stavu , ale zapojeném do zásuvky nebo pokud má vzadu vypínač tak ho nechat v poloze I . Potom na 6 vteřin podržet tlačítko B5. A při zadávání tohoto příspěvku se mi zobrazili dříve zodpovězené dotazy. které se mi včera ale neobjevili . jinak bych svůj dotaz na nastavení tvrdosti nedával .

Zde je ona odpověď

8. února 2019

Dobrý den,

celý postup nastavení tvrdosti vody je popsán v návodu. Pokud návod již nemáte, napište nám na email zákaznické linky, návod vám zašleme.

V návodu je vložený papírový tester tvrdosti vody, ten na jednu vteřinu ponoříte do vody a dle počtu vybarvených kostiček si nastavíte tvrdost vody.

Nastavení tvrdosti vody provedete tak, že při vypnutém kávovaru (vzadu zapnutém), stisknete a držíte tlačítko pro odvápňování 6 sekund, dokud kontrolky (ECO, sedlina, nádobka na vodu a výstražný trojúhelník) se nerozsvítí, pak pustíte.
Stisknete tlačítko 1 malé kávy (vlevo) a nastavíte skutečnou tvrdost vody (1= svítí 1 ikona, 2 = svítí 2 ikony, 3 = svítí 3 ikony, 4= svítí 4 ikony).
Stisknete tlačítko 1 velké kávy (vpravo) pro potvrzení volby.

Pokud používáte vodní filtr, můžete si kávovar naprogramovat na tvrdost vody o 1 až 2 stupně nižší než je skutečně zjištěná hodnota tvrdosti vody.

Zákaznická linka DeLonghi, Kenwood, Braun

Fakt nechápu proč to v současných návodech není posáno? Asi proto že z výroby je to nastaveno na nejvyšší stupeň a tudíž kávovar bude signalizovat potřebu odvápnění častěji.

  • DeLonghi Group Zákaznická linka

    DeLonghi Group Zákaznická linka

    22. května 2020 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    v návodu by měla být i kapitola o nastavení tvrdosti vody.

    Určitě prošetříme, zda nedošlo k tiskové chybě.

    V případě dalších dotazů nás prosím neváhejte kontaktovat.

    Zákaznická linka DeLonghi, Kenwood, Braun
    e-mail: [email protected]

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne
    • Miloslav

      22. května 2020 - Miloslav

      Děkuji Ale bohužel tato kapitola tam nebyla . Už jsem to řešil přes vaši zákaznickou linku s paní Hübnerovou. Bude to prošetřovat


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.