Poradna DeLonghi PrimaDonna Class ECAM 550.55.SB

Autor: | Vloženo: 30.01.2020 000 23:17 | Témata: Poradna DeLonghi PrimaDonna Class ECAM 550.55.SB

Mléčná pěns

Chci se zeptat mám kávovar De'Longhi ECAM 550.55 SB a nevím čím to je ale kávovat vydává množství pěny jak se mu zachce.Celou dobu od zakoupení dával do sklenice pěnu do 3/4 a ted jenou do čtvrtky jednou zase do pul hrnku..Používáme jen přednastavené funkce bez uprav a vždy to vyhovovalo ale ted to dělá problémy.Udělal jsem i reset a nic..Kolečko napěnovače mám na nejvyšší výdej pěny.

  • 31. ledna 2020 - Oficiální zástupce obchodu ONLINESHOP.cz

    Dobrý den,
    pro kvalitní mléčnou pěnu je důležité mít dobře vychlazené mléko z lednice, nejlépe vychlazenou také mlékovku a dobře vyčištěnou. Doporučujeme kromě automatického čištění otočením kolečka do polohy clean po každém mléčném nápoji (opravdu je dobré to udělat po jednotlivých mléčných nápojích i v případě, že připravujete několik za sebou) ještě také jednou za 4-5 dnů mlékovku celou rozložit (obě trubičky, vytáhnout kolečko-z polohy insert) a namočit do roztoku čističe Milk Clean na několik hodin a poté opláchnout. Servisní technici DeLonghi ještě navíc doporučují použít malý kartáček (například zubní, nejlépe jednosvazkový) a všechny drážky vyčistit ještě tímto.
    Po tomto vyčištění mléčných cest doporučujeme připravit jeden mléčný nápoj s nižším nastavením pěny a poté již nastavit pěnu na plný výkon.

    Milk Clean: https://prislusenstvi-k-vodnim-filtrum.heureka.cz...

    Video návod pro čištění mléčných cest: https://www.youtube.com...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (1)
  • DeLonghi Group Zákaznická linka

    DeLonghi Group Zákaznická linka

    13. února 2020

    Dobrý den,

    u napěňování mléka je důležité vychlazení mléka čistota nádoby na mléko.

    Napište nám a ideálně i pošlete video do emailu zákaznické linky, budeme to s Vámi řešit.
    Děkuji a přeji hezký den.

    Zákaznická linka DeLonghi, Kenwood, Braun
    e-mail: [email protected]

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • spider

      13. února 2020 - spider

      Už jsem zjistil kde je problém..Při volbě CLEAN kávovar pípne a spustí se proplach napěnovače mléka,poté pak přepnu na první pozici co je nad CLEAN což je výdej většího množství mléčné pěny a i tam to pípne a začne vytékat naředěné mléko s vroucí vodou ale spíš jen voda.Pokud mlékovku po restartu kávovaru zasunu do trnu kávovaru a neotočím regulátor na clean ale nechám na vádeji větší pěny tak to nepípne a dává pěnu i mléko tak jak má..takže bude ten vrchní díl na mlékovce vadnej.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.