Poradna DeLonghi PrimaDonna Class ECAM 550.75.MS

Autor: Lukáš | Vloženo: 18.11.2020 000 12:50 | Témata: Poradna DeLonghi PrimaDonna Class ECAM 550.75.MS

Lukáš

Dobrý den,jaký je prosím rozdíl mezi typel 550 75 MS a 550 55 SB dekuji.

  • michal blaha

    michal blaha

    3. prosince 2020

    Zjistil jsem odpověď - V čem jsou tyto verze rozdílné?

    Kávovar z řady z řady PrimaDonna Class. 3,5” TFT barevný displej s dotykovou obrazovkou. Kávovar je propojen s mobilní aplikací Coffe Link- možnost přípravy nápojů pomocí mobilu či tabletu. Programovatelné 3 uživatelské profily. Jedním stiskem espresso, káva, LONG, doppio+, cappuccino, latte macchiato, caffe latte, horké mléko. Speciální tryska pro přípravu horké vody např. na čaj. Nemá funkci horké páry (neumožňuje manuální napěnění mléka). Doplním, že nemá termo karafu na mléko s dvojitou stěnou, ale jen klasickou stěnou. Má větší kapacitu nádobky na vodu 2 litry a zásobníku na kávová zrna 360g.

    Model ECAM 550.65 je technicky naprosto stejný, je zde pouze inovovaný vzhled ovládacího panelu.

    ECAM 550.75.MS: https://www.delonghi.com... Kávovar z řady z řady PrimaDonna Class. 3,5” TFT barevný displej s dotykovou obrazovkou. Kávovar je propojen s mobilní aplikací Coffe Link- možnost přípravy nápojů pomocí mobilu či tabletu. Programovatelných 6 uživatelských profilů. Jedním stiskem espresso, káva, LONG, doppio+, cappuccino, latte macchiato, caffe latte, horké mléko. Termo karafa na mléko s dvojitou stěnou. Speciální tryska pro přípravu horké vody např. na čaj nebo horké páry pro manuální přípravu mléčné pěny. Možnost zvolit teplotu vody pro různé druhy čajů: bílý, zelený, černý a oolong. Má větší kapacitu nádobky na vodu 2 litry a zásobníku na kávová zrna 360g.

    Model ECAM 550.85 je technicky naprosto stejný, je zde pouze inovovaný vzhled ovládacího panelu. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat. S pozdravem Hana Cagášková Zákaznická linka De’Longhi Praga s.r.o. Czech Republic - Slovakia

    Doplním... co se týče koncové označení MS (stříbrná), SB (černá) nebo ještě je W (bílá) vyjadřuje barvu výrobku a barvu prodejci uvádí podle toho, která barva na výrobku převládá a je dominantní.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.