Poradna DeLonghi PrimaDonna Latté ESAM 6620

Autor: | Vloženo: 12.05.2011 000 14:31 | Témata: Poradna DeLonghi PrimaDonna Latté ESAM 6620

Vyplachování

Dobrý den, mám 6620 asi 3 měsíce a pozoruju, že ne vždy při vypnutí dojde k vypláchnutí. Navíc se mi ani nepodařilo zjistit nějaký systém, kdy vypláchne a kdy jen vypne (např. že by 1x vypláchnul a 4x ne). Jen mám pocit, že je větší pravděpodobnost, že vypláchne, pokud při čištění nádoby na mléko nedržím tlačítko CLEAN příliš dlouho. Je to normální nebo něco, co bych měla reklamovat? A ještě se chci zeptat, posledních pár dní se mi přestala vytvářet pěna. Mléko to jen ohřeje a napustí do sklenice, takže Latté má jen asi půl centimetrový kroužek pěny. Mléko používám pořád stejné, uchovávám ho taky stejně... Děkuji za odpověď.

  • 13. května 2011 - Oficiální zástupce obchodu ČERSTVÁ KÁVA

    Hezký den,

    kávovar se standardně neproplachuje, pokud buď nepřipravíte kávu (tzn. použijete pouze funkci na výdej mléka) nebo v něm není dostatek vody. Pokud připravujete kávu a zároveň je při vypínání v nádobce dostatek vody, bude se jednat o závadu.

    Co se týče mléka, zkontrolujte, zda máte u nádobky nastavenou hustotu pěny na "Macchiato" - u nastavení "Cappuccino" je hustota pěny nižší.

    S pozdravem a přáním příjemného dne

    Michal Jirek
    ČERSTVÁ KÁVA

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.