Poradna Krups Essential EA810B70

Autor: Eva Krajčová | Vloženo: 20.11.2023 000 22:55 | Témata: Poradna Krups Essential EA810B70

Eva Krajčová

Bliká zároveň clean i calc.

Po stisknutí tlačítka pro čištění přístroje program nereaguje. Čištění jsem prováděla před týdnem, takže kávovar byl určitě v pořádku. Tato závada se mi objevila už po několikáté, ještě v záruce byl s tímto 3x na opravě a vrácen vždy s prohlášením, že je přístroj v pořádku.

  • 20. listopadu 2023 - Oficiální zástupce značky Krups

    Dobrý den, pnaí Krejčová, moc nás mrzí, že má kávovar nedostatky. Čistit kávovar pomocí tablety postačí jednou za tři až čtyři měsíce. Společné blikání 'CLEAN' a 'CALC' znamená požadavek na dlouhé vypláchnutí.

    Je-li nutné provést dlouhé odvápnění, přístroj vás na to upozorní blikáním kontrolek 'CLEAN' a 'CALC’. Vyjměte, naplňte a vraťte na místo zásobník na vodu. Pod kávové trysky a parní trysku umístěte nádobu o objemu minimálně 0,6 l. Spusťte program dlouhého propláchnutí stisknutím tlačítka čištění. Kontrolky 'CLEAN' a 'CALC' přestanou blikat a rozbliká se kontrolka. Jakmile je dlouhé propláchnutí u konce, kontrolky 'CLEAN' a 'CALC' zhasnou.

    Případně se na to rádi podíváme detailněji. Prosím na e-mail [email protected] nám pošlete video se závadou a přiložte i fotku/scan protokolu ze servisu, který byl dodán společně s navráceným přístrojem.

    Předem moc děkujeme.
    Tým KRUPS

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.