Poradna Philips Series 2200 LatteGo EP 2230/10

Autor: Anna | Vloženo: 07.08.2023 000 10:14 | Témata: Poradna Philips Series 2200 LatteGo EP 2230/10

Anna

Horká voda

Zdravím, chci se zeptat, zda je v pořádku, když po zprovoznění nového přístroje a navolení "horká voda" při prvních několika šálcích byla voda šedá (špinavá). Postupně to ale vymizelo a teď se zdá být čistá.
2. dotaz - při volbě horké vody tato vystřikuje kolem - jakoby cáká i ven z hrnku a to i když je hrnek dost vysoký.
Děkuji Puflerová

  • 11. září 2023 - Oficiální zástupce značky Philips

    Dobrý den,
    děkujeme za dotaz.
    Jedná se pouze o uhlíkový popel uvolněný ve vodě, při prvním použití vodního filtru je možné, že se trochu uvolní. Nový filtr doporučujeme dobře propláchnout.
    Pro doplnění: aktivní uhlí odstraňuje z pitné vody řadu specifických kontaminantů a jde o zcela neškodný materiál, který se přirozeně vyskytuje ve skořápkách kokosových ořechů a uhlí; patří mezi organické látky, vyskytuje se v řadě doplňků výživy + je využíván i ve zdravotnictví - uhlí je indikováno u zažívacích problémů nebo u některých druhů otrav.
    Jako výrobce garantujeme nezávadnost vodního filtru AquaClean (CA69xxx/xx), vodní filtr je vyráběn v souladu s předpisy EU pro styk s potravinami a v žádném případě nepoškodí spotřebitele.
    Pokud si všimnete, že je voda stále mírně zakalená, doporučujeme proplach provést opakovaně, dokud uhlíkové skvrny nezmizí.
    Co se týče nápoje horká voda - pokud problém stále přetrvává, prosím, kontaktujte naši zákaznickou podporu. Jsme online každý den kromě státních svátků. Ideálně, pokud máte možnost natočit a zaslat krátké video, abychom situaci mohli lépe posoudit.
    Děkujeme za pochopení.
    Facebook/Messenger Philips Home Living (CZ či SK) nebo na telefonním čísle: (+420) 225 296 161 pro ČR a (+421) 250 112 424 pro SK.
    Tým Philips DA - oddělení domácích spotřebičů

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.