Nejnovější recenze ze sekce Automatické kávovary
Melitta Purista F230-101
Registrovaný uživatel
Přidáno: 4. listopadu 2024
(naposledy upraveno 4. listopadu 2024)
Zakoupeno v planeo.cz
idealni pro postarsi manzele ,kteri popijeji tak 6 kav denne.Melitta kavovary umi a maji snadnou obsluhu. kdo si mleko nebo penu do kavy pripravuje externe je to idealni pristroj.
- slušná cena
- velmi jednoduché ovládání
- kávu dělá tak, jako většina kávovarů
- jednoduchá manipulace při čištění, dolévání vody apod.
- zatím o ničem nevím
Ale pozor. Pro případné zájemce. My jsme hledali kávovar do hloubky cca 40 cm. V této kategorii se těžko hledá a u DeLonghi vesměs všechny kávovary mají někde kolem 44 cm. Proto nám padla do oka nabídka tohoto modelu, kde se uvádí hloubka 36 cm. Není až tak úplně pravda, protože i s podstavcem na hrnky (odkapávací miska) jsme na těch cca 44 cm a tudíž, když jsme to dali na kuchyňskou linku, tak hrnky v tu chvíli byly ve vzduchu. A stejně jsme museli kávovar umístit jinak než jsme chtěli. Není to až tak úplně vada kávovaru, ale nabídky.
- 10 druhů kávy
- 19 bar
- ikona na údržbu je totožná z podikonou na odvápnění, než jsme přišli na to co je v manuálu černobílé a co po nás přístroj vlastně chce , byla to sranda... mohlo to být lépe a jasně rozlišeno.
- pazvuky při tvorbě mléka
- Příjemný na ovládání
Super kávovar
Tým eshopu Švýcarské kávovary JURA
Odpovídám záměrně se zpožděním, abych mohla vypsat případné nedostatky. Ale vše zatím funguje bezvadně.
Splňuje mé požadavky, funguje pěkně
super pěna až do dna, netušil jsem o jakou firmu jde ani značku a naprostá spokojenost
- pořídila jsem tento kávovar do kanceláře, protože už 5let jej máme doma
- nemá nádobu na mléko ale jen hadičku, kterou jednoduše vypláchnu
- je tichý a oproti konkurenčním kávovarům dělá kávu opravdu rychle
- bezproblémová údržba
- intuitivní ovládání
- dobře přístupná nádoba na vodu
- proplachuje se po zapnutí i vypnutí
- mohla bych tu chválit a chválit, opravdu jsme moc spokojeni
Reakce značky Siemens
Hezký den, milá paní Němcová,
děkujeme za vaši milou recenzi, která nás potěšila. Jsme rádi, že jste s naším produktem spokojená. Věříme, že vám bude náš spotřebič nadále přinášet radost a usnadňovat každodenní život. Spokojenost zákazníků je pro nás velkou motivací a odměnou.
Přeji hezký den
- Menu v českém jazyce
- Výborná funkce
- Výborná práce s mlékem
- Prozatím mne nic nenapadá
Automatický kávovar mám teprve necelý týden. Teprve se s ním seznamuji. Jedná se o složitý přístroj a někdy chvíli trvá pochopení návodu. Kávu i nápoje s mlékem dělá výborné. Jsem s ním prozatím velmi spokojen.
- Kvalitní kávovar
- Léty prověřený výrobce
Skvělý jednoduchý kávovar k domácímu použití.
Káva je opravdu moc dobrá.
Podle doporučení od známých, kterým kávovary této značky slouží už mnoho let to byla jasná volba.
- jednoduchá volba kávy jedním otočným tlačítkem, možnost nastavení všech hodnot přípravy kávy u jednotlivých programů, tichý mlýnek a výborná káva
- Čištění “hadičky” po každém latéčku ☺️
- Všestrannost co se týče funkcí
- Návod
- rychlá výroba
- tichý chod
- lahodná káva
- stal se ze mě závislák na kafíčku :-)
- Design
- Intuitivní ovládání
- Výběr z 10 nápojů
- 5 úrovní intenzity kávy, 4 možné velikosti
- Napěňovač mléka
- Uživatelské profily pro uložení oblíbených nápojů
- Automatické čištění po každém čištění
- Žádné zápory nevnímám
De'Longhi Magnifica Evo NEXT je skvělý plnoautomatický kávovar, který nabízí jednoduchou přípravu různých kávových nápojů jedním stiskem. Káva má výbornou chuť a mlýnek s 13 nastaveními hrubosti umožňuje přizpůsobit si mletí přesně podle chuti. Systém pro mléčné nápoje vytváří krémovou pěnu, což ocení milovníci cappuccina a latte. Údržba je snadná díky automatickým čisticím programům. Kávovar vás sám upozorní na potřebu odvápnění a má snadno přístupnou nádržku na vodu i zásobník na zrnkovou kávu. Čištění mléčného systému je také snadné, protože je možné ho propláchnout stiskem tlačítka.
- Dobrý poměr cena a výkon
- Pro domácí použití super
- Jednoduché první spuštění
- výborná spolupráce
- Kvalitní stroj.
- Opravdu jednoduché ovládání, zvládne každý
- Není co vytknout
S testováním kávovaru DeLonghi Magnifica Evo NEXT jsem nadšená. Mléčná pěna je opravdu hustá a dlouho vydrží. Nastavitelnost mletí kávy zaručí lahodnou a intenzivní chuť. Jeho funkce jsou přehledné a každého navedou správným směrem.Údržba je snadná a rychlá. Líbí se mi jeho moderní design,v jednoduchosti je krása. Určitě doporučuji.
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »