Nejnovější recenze ze sekce Automatické kávovary
Ne kompletní,obal roztrhán, použít, neumyté, bez návodu, bez pasporta . Naposledy co jsem kdy kupoval u vás.
- Naprostá spokojenost s výrobkem
Již jsme na pozici profesionál barista,líbil se i dětem,opět děkujeme.
- Kávovar splňuje požadavky celé rodiny. Zvládne několik druhů kávy a umí našlehat dokonalou pěnu. Navíc je rychlý, tichý a snadno se udržuje.
- Dělá vše co jsem si představoval
- velký výběr kávy
- jednoduchá údržba
- krémová hustá mléčná pěna
- žádný
Kávovar disponuje velkým výběrem možností kávových nápojů (10nápojů – možnost nastavení a uložení intenzity a velikosti každého nápoje pro 3 různé profily). Pěna je hustá. Jako výhodu vidím možnost automatického vyčištění mléčné karafy po každém použití.
Balení obsahuje pouze zjednodušený návod a Qr kód pro stažení podrobného návodu.
Snadná údržba. Výhodou je možnost mytí určitých částí v myčce.
Na kávovaru je možné nastavit 3 úrovně teploty připravované kávy a jemnost mletí – po správném nastavení je káva opravdu výborná.
Jeste lepsi nez predchozi typ, kava naprosto uzasna.
- Kvalita provedení a vzhled přístroje
- Jednoduché a "vtipné" ovládání, opravdu "user friendly"
- Skvěle umí připravit různé druhy kávy
- Bohaté příslušenství
Dokonalý kávovar, zvlášťe za takovou cenu. Můžu jen doporučit! Kvalita připravené kávy je skvělá, dobře se čistí a udržuje a ovládání je přehledné, kávovar s uživatelem jakoby "komunikuje". Navíc vzhled a kvalita provedení jsou výborné. Bonusem je bohaté dodané příslušenství - dvě karafy na mléko, nerezový termohrnek, štětec na čištění, startovací lahev s dekalcifikátorem, odměrka na mletou kávu, papírek na test tvrdosti vody, vodní filtr.
jednoduché menu
Reakce obchodu Švýcarské KÁVOVARY
děkujeme Vám za recenzi. Těší nás Vaše spokojenost.
Tým eshopu Švýcarské kávovary JURA
- Množství funkcí
- Horké i studené kávové nápoje
- Snadná údržba
- Upozorní na nutnost doplnění (vody, kávových zrn)
- Automatický proplach hodnotím jako výhodu, i když s sebou nese větší spotřebu vody
- Instantní průvodce - návody, postupy
- Nastavení podle druhu kávy
- Mobilní aplikace přes wifi
- 4 uživatelské profily s pamětí na oblíbené nápoje
- Velikost nápoje by bylo lepší označovat v ml a ne nic neříkajícími písmeny jako u konfekce, musí se zkoušet
- Ne všechny díly je povoleno mýt v myčce
- Víko karafy netěsní, nádoba se musí uchovat dole (tedy ne za víko, k čemuž svádí proces jejího připojování/odpojování)
Zvýšila se nám spotřeba mléka ... Automat je skvělý, celá domácnost si ho pochvaluje (dětem připravujeme kakao - podstatně méně námahy bez rizika připálení mléko jako při vaření v hrnci). Mléčná pěna úžasná! Doporučuji.
Mám už druhý přístroj od De Longhi. Tentokrát jsem vybrala vyšší řadu s nádobkou na mléko. Obsluha je jednoduchá. Káva dobrá.
- Naprostá spokojenost
- Oproti předchůdci má mnohem více funkcí
- Super
- Kvalitní zpracování.
- Intuitivní ovládání.
- K sehnání za dobrou cenu oproti konkurenci.
- Káva je z něj vynikající.
Kvalita,perfektní stroj.
- Studená káva
- Propojit kávovar s iOS je spíš náhoda, a pak je relativně k ničemu.
V menu přístroje je velikost nápoje v pěti možnostech, v app je možnost konkrétní množství v mililitrech, až na pěnu, ta je na čas ....
Nerezový odkapávač je dost masivní a navržen tak, že by se nemusel ani čas nějak zásadně poškrábat.
Best kávovar na doma, do kanclu nebo menšího gastroprovozu. Uživatelsky komfortní, údržbově v pohodě, kvalita kávy super, ...
Koupeno několik různých kávovarů od konkurence, tento je opravdu nejlepší. Možná někomu stačí řada 4xxx, ale rozdíl nebývá tak veliký. Rovněž generační skok v rámci řady nemusí být důvodem k placení výrazně vyšší ceny.
- Tvarově jednoduchý
- Snadný na údržbu
- Poměrně tichý
- Zatím žádná
Vřele doporučuji
- Vše v češtině, kávovar se vším poradil/poradí
- Jednoduchá obsluha
- Informace o spotřebě vody , kolikrát se odvápňoval a jiné
- U nápojů a jejich velikostí by mohli být vyznačené také mililitry , kolik má například espresso velikosti M mililitrů aby se vědělo jaký si připravit hrneček.
Z kávovaru jsme s přítelem oba dva nadšení a i rodina si ho moc pochvaluje. Moc se nám líbí,že je možné nastavit vše do českého jazyka, takže instalace a celkově práce s ním je o to jednodušší. Obsluha kávovaru je snadná a každý se s ním rychle naučí. Instalování bylo také snadné, vše bylo obrázkově a textově popsáno na kávovaru. Údržba je také snadná, kávovar si téměř o vše řekne sám, doplnit vodu apod.. Rozhodně ho doporučujeme,za nás je to skvělý kup a když bych se měla rozhodovat znovu rozhodnu se stejně.
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »