Nejnovější recenze ze sekce Automatické kávovary
- překvapivě málo hlučný (vs určitá konkurence - tichý)
- snadná až minimální údržba! a to i vč. napařovací jednotky
- jednoduchá instalce vč. prvotního nastavení
- kvalita zpracování (nic nevrže, vše skvěle sedí)
- výběr z několika druhů káv (skvělé doppio + / cappuccino! i espresso
- spokojenost i s automatickým čištěním (neobtěžuje, vše je rychlé)
- dotykový a přehledný barevný display
- dobře a bezpečně balený výrobek
Podrobný test z mého pohledu:
a) Dodávka
Zboží mi přišlo během pár dnů a to velmi dobře zabalené. Nikde nebyla na obale viditelné poškození, výrobek byl v
obale dobře utěsněn.
b) Zapojení
Sestavení je velmi intuitivní a de facto malý papírový návod je zbytečný. Podrobně lze vše jednoduše dohledat i na www. Vše do sebe zapadlo jak mělo. Plasty jsou pevné a mně osobně nikterak nekazí dojem. Spařovací jednotka je jednoduše výjmutelná i pro případmnou údržbu. Instalační kroky řešíte především na displeyi. Český jazyk je samozřejmostí, což jsem ocenil. V několika jednoduchých krocích projdete celým instalačním procesem. Součástí celého procesu je i otestování tvrdosti vody. V balení je i naběračka na již mletou kávu (za mě bude použití jen velmi okrajové) + odvápňovač s návodem.
c. Káva, resp. kávy
Jiř několik dní testuji všechny možné kávy. (Lavazza Qualita Oro) . Na výběr je opravdu dostatečné množství druhů, přičemž mně nejvíce vyhovuje - doppio + / long / double espresso a cappuccino! Rád používám i různé velikosti hrničků, resp. množství kávy. Výška ústí je nastavitelná a bez problémů můžete vložit malý hrníček na esspreso apod. - stáhne te si ústí pro výtok kávy nebo vložením vyššího hrnku si dvojté ústí vytáhnete. Před samotným mletím, resp. po spuštění je proplachovací cyklus. Z tohoto pohledu - spokojenost. Nádoba na odpadní vodu má dostačující objem - vs nejmenovaná konkurence je výrazně menší a rovněž se plní výrazně méně. Což beru jako velké pozitivum. Průplach a především samotné mletí je po stránce hluku zcela vpořádku.
Samozřejmě se jedná o subjektivní pohled, ale rodinu už nebudím. Samotné druhy kávy jsou i
do určité míry závislé na tom, jak si ručně navolíte hrubost mletí. Já ji ponechal na "polovině" a výsledek
je opravdu dobrý!! Asi největší překvapení je cappuccino - moc dobré! vč. spokojenosti s pěnou. Proces s nádobkou na mléko je jednoduchý a po použití vždy dochází k automatickému průplachu. Po odebrání kávy a vypnutí přístroje dojde k průplachu.
Po "několika" dnech je potřeba dolít vodu (dostatečná kapacita zásobníku) + vysypat zbytkovou kávu.
To jsou procesy spojené se všemi automaty.
d. Výsledek
Chtěl jsem přístroj, který je málo hlučný! Tento za mě je. Také jsem chtěl mít i výběr z několika druhů káv, vč. jednoduché volby, případného uložení své oblíbené kávy = skvěle! Rovněž jsem nechtěl stále vylévat vodu, což se mi dělo u konkurečního výrobku - de facto co maximálně dva dny. Tady je to zcela vpořádku. Asi posledním požadavkem byla údržba . Spařovací jednotka je po x kávách stále čistá! ...samozřejmě jsem do určité míry očekával i kvalitně namletou a chutnou kávu. Ani nezmiňuji, tady jsem prostě spokojený!
Klady:
překvapivě málo hlučný / minimální údržba! / jednoduchá instalce / kvalita zpracování /
výběr z několika druhů káv (skvělé doppio + / cappuccino! i espresso a long) + skvělý výsledek káv /
spokojenost i s automatickým čištěním / dotykový a přehledný barevný display / celkově výrobek vypadá dobře /
- lze nastavit trvale hodnoty, čistí se sám automaticky po i před prací
výhody výše napsané
Kávovar je úžasný,funguje na 100%, kvalitní káva jednoduše připravená, vždy chutná. Zcela jistě tento kávovar doporučuji, zatím je nejlepší co jsem kdy měla.
super kávovar do kanceláře i do provozu, máme ve firmě celkem 3 ks a jsme spokojeni
Reakce obchodu Švýcarské KÁVOVARY
děkujeme Vám za recenzi. Těší nás Vaše spokojenost.
Tým eshopu Švýcarské kávovary JURA
- levný
- spolehlivý
- odvápňování hodně složité
- žádnou jsem zatím nenašla
- Snadno se obsluhuje
- Uložení oblíbených nápojů
- Samočištění po každém použití
- Velký zásobník na zrnkovou kávu
- Žádný jsem nenašla
S automatickým kávovarem Delonghi Magnifica Evo Next jsem nadmíru spokojená. Vyhovuje mi, že lze určit intenzitu kávy a její velikost. Oblíbené nápoje si můžete uložit do profilu kávovaru, což je fajn a usetří to čas. Kávovar se snadno ovládá, vše je srozumitelně napsáno na displeji kávovaru. Doporučuji všemi deseti!
- Mleko naslehane super
- Vyber několika kav
- Skvělá věc nastavení profili
- V češtině
- Na vše kavovar upozorní
- Káva skvela
- Super pěna kávy
Malá nádoba na vodu odkapavacu plocha menší
- že je plně automatický
- stručný návod
Rozměrově malý, hodí se do malé kuchyně
- kvalita
- design
Je skvělý. Káva chutná výborně a údržba je snadná. Splnil všechna naše očekávání.
- není
"Skvělý a jednoduchý, přesto designově dokonalý kávovar, který s vámi dokonce i komunikuje! Vše je jasné hned při prvním zapnutí, aniž by bylo potřeba číst návod (ty stejně nečtu ráda). Káva je výborná, ať už klasická černá, nebo s mlékem, jako třeba cappuccino – krásně našlehaná pěna, která vydrží dlouho. Snadné nastavení množství a intenzity chuti pomocí plusu a mínusu, které si můžete uložit do oblíbených. Rozhodně doporučuji vyzkoušet kávu z pražírny, pak je to úplně jiný zážitek. Jsem opravdu velmi spokojená!"
- spokojenost
Výborná značka, kvalitní produkt, rychlá příprava, doporučuji.
Nivona CUBE 4106
Jaroslav Danielidis
Přidáno: 1. října 2024
(naposledy upraveno 1. října 2024)
Zakoupeno v Nivona eshop
- Vhodný na cesty
- Kompaktní rozměry
- Pomalý, velmi pomalý
- Nedokáže protlačit jemněji namletou kávu, např. kupovanou mletou kávu pro espressa. Sám mele hrubě a tu protlačí.
Podle mě nevhodný produkt do domácnosti. Na cestování nebo na chatu to použitelné je, pokud vám nevadí pomalá extrakce.
Reakce obchodu Nivona eshop
mrzí nás naše negativní zkušenost s tímto kávovarem. Na prodejně jsme kávovar zkoušeli ohledně zmíněných připomínek - I u jemně mleté kávy byl kávový nápoj připraven, ovšem časově to trvá déle než u hrubě namleté kávy.
Objednávka byla provedena na IČO a ve Vašem případě jsme Vám vyšli max vstříc. Za zboží jsme Vám vrátili plnou cenu, byť dle zákona nelze do 14-ti dnů odstoupit od kupní smlouvy při nákupu na firmu.
S pozdravem tým eshopu Německé kávovary NIVONA
oproti dřívějšímu pákovému perfektní,jen je potřeba vyzkoušet nastavení mletí a sílu kávy, původní nastavení moc nevyhovovalo
- káva stejně dobrá jako z dražších přístrojů
Můj první kávovar, nemohu porovnávat. Ale káva chutná báječné..
OK
Produkt si vybrala přítelkyně mého vnuka. Toužila po něm 5 let. Dostane ho k Vánocům.
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »